eve916
Fanka BB :)
Anika na razie tyle wiadomo co i w necie podaja, w kazdym razie wg mnie matka kreci i to niezle, teraz Rutkowski wyskakuje, ze cialo dziecka moglo byc .....brrrrrrrrrrrrrrr zjedzone przez zwierzeta itp....szok, przeciez bylyby jakiekolwiek slady rozszarpanej odziezy itp, naprawde robi sie niedobrze, jak zdrowa, normalna kobieta moze nie udzielic pomocy swojemu dziecku...jesli upadnie na podloge, jesli zrobi sobie krzywde...
Na szczescie dziewczynka jest w miare duza i sprytna, a gdyby chodzilo o dziecko 3 - 4 letnie, ktore nie potrafi sie jeszcze wypowiedziec, ktore nie potrafi sie wybronic, ktore nie potrafi uzyc telefonu komorkowego...ktore nie potrafi wyjasnic sytuacji. Czasami zbyt pochopnie podejmuje sie takie decyzje...
Pamietacie sytuacje, kiedy na wiezienie skazali wlocha, ktory spoliczkowal w miejscu publicznym syna podczas wakacji w Szwecji??? ja tez jestem przeciwniczka przemocy fizycznej i spoliczkowanie jest dla mnie czyms naprawde ponizajacym i upokarzajacym...tu jednak chodzi o ojca i syna...nie sadze ze ojciec zrobil to ot tak dla zabawy, na pewno mial powod, ale zeby od razu zamykac go w wiezieniu....
Agatka gratulacje i zdrowka dla babci!!99 piekny wiek!! Niezla mialas podroz, najwazniejsze, ze sie dokulaliscie ;-)bo pogoda malo ciekawa, ja wracalam samolotem i tez musieli odkurzyc go ze sniegu, no ale samolotem 1,5 godzinki i sie jest na miejscu.
wiesz ja tez mysle, ze w wielu przypadkach powinni odebrac rodzicom prawa rodzicielskie, ale najpierw nalezy dokladnie zbadac kazda sytuacje, nalezy zbadac srodowisko rodzinne doglebnie, a nie na podstwie smutku w oczach dziecka. Kazde dziecko ma prawo byc smutne, rozne sa sytuacje rodzinne, rozne sa kontesty.wiecie co, ja jednak mysle, ze za nic tych dzieci rodzicom nie odbieraja...
Na szczescie dziewczynka jest w miare duza i sprytna, a gdyby chodzilo o dziecko 3 - 4 letnie, ktore nie potrafi sie jeszcze wypowiedziec, ktore nie potrafi sie wybronic, ktore nie potrafi uzyc telefonu komorkowego...ktore nie potrafi wyjasnic sytuacji. Czasami zbyt pochopnie podejmuje sie takie decyzje...
Pamietacie sytuacje, kiedy na wiezienie skazali wlocha, ktory spoliczkowal w miejscu publicznym syna podczas wakacji w Szwecji??? ja tez jestem przeciwniczka przemocy fizycznej i spoliczkowanie jest dla mnie czyms naprawde ponizajacym i upokarzajacym...tu jednak chodzi o ojca i syna...nie sadze ze ojciec zrobil to ot tak dla zabawy, na pewno mial powod, ale zeby od razu zamykac go w wiezieniu....
Agatka gratulacje i zdrowka dla babci!!99 piekny wiek!! Niezla mialas podroz, najwazniejsze, ze sie dokulaliscie ;-)bo pogoda malo ciekawa, ja wracalam samolotem i tez musieli odkurzyc go ze sniegu, no ale samolotem 1,5 godzinki i sie jest na miejscu.
Ostatnia edycja:
moze za 30 lat Polacy dojrzeja do tego, do czego Szwecja juz doszla...

[video=youtube_share;eTCTpCF7jl4]http://youtu.be/eTCTpCF7jl4[/video]
noc okropna placz i krecenie sie przez cala noc ,teraz zmykam zycze zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!spokojnego weekendu!!
, w sumie chyba ma racje bo troche za zimno by spacerowac sobie po stolicy.