• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

hej hej ..melduje sie ...zyje jeszcze, jeszcze mam rpace..ale to moze byc chwilowe. Wczoraj w mojej "firmie" "dokonala sie jakas masakra wlochow

Electrolux taglia 1.000 posti di lavoro - ControLaCrisi.org
jednego dnia chyba z 200 menagerow roznego szczebla zostalo poinformowanych,ze pryz okazji zmian organizacyjnej nie ma dla nich miejsca we firmie.

Il mercato degli elettrodomestici non tira, anzi in Europa vi è una sovrapproduzione di frigo piuttosto che di lavatrici, ed ecco che il «gigante del freddo» è costretto a tagliare, dopo le tute blu, anche i colletti bianchi. Electrolux ne lascerà a casa mille, in tutta Europa, tra cui alcune centinaia anche fra Susegana, Porcia, Forlì, Solaro.

szefowa jeszcze mam, ale moja szefowa juz nie ma szefa i polka wyzje tez koles zlecial ..teraz tylkoc zekac na dalsze posunicia

czyli tyle u mnie a do teog zeby miec dwa zmartwiena na glowie a nie jedno to Mateusz juz kaszle po 4 dnia zlobka grrrrrr

przepraszam, ze Wam sie tka wcisnelam z moim watkiem ...ale tylko to mi dzis w glowie siedzi

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki Fiammi zalapala jakies paskudztwo kicha ,prycha teraz doszedl kaszel i w ogole jakas marudna:baffled:wieczorem pojedziemy na wizyte do pediatry,a tak sie cieszylam,ze zdrowa niunia:-(
co do tematu tej malunkiej Madzi to straszne ja jestem pewna ,ze jej smierc to nie przypadek:no:
postaram sie cos wrzucic zaraz sprobuje ,nie wiem czy jestem buona:crazy:

witam sie popoludniowa pora:-) i zabieram sie za opowiesci.
u mnie w tej chwili tak sypie ze swiata nie widac i jest pol metra sniegu i ciagle przybywa a do tego ujemna temperatura.jak mi sie uda to wstawie pozniej filmik jaki nakrecilam bedac w Modena.przyjechalam do wloch z 10 godzinnym opoznieiniem ze wzgledu na zakniete autostrady od Bolonii az do Rzymu ze wzgledu na straszne ilosci sniegu,nie byli drogowcy wstanie tego ogarnac,za duzo jak na ich mozliwosci organizacyjne.bylismy zablokowani na autogrillu tuz za Modena do 18 a jak moglismy wyjechac to sie okazalo ze jedna ukrainka co z nami jechala przepadla bez sladu.z autokaru moglismy wysiasc i isc do kibelka i do baru bez problemu pod warunkiem ze sie nie bedziemy oddalac od autokaru bo w kazdej chwili moglismy ruszac w podroz a ta glupia baba sie oddalila i kierowcy znalezli ja po drugiej stronie autostrady,.ale ochrzan dostala od wszystkich,zupelny brak odpowiedzialnosci u doroslej kobiety.
a w polsce bylo zimno i strasznie mrozno,prawie kazdego dnia -6 w dzien a w nocy jeszcze zimniej.na odpowiednim watku wstawie zdjecia mojej Emilci,jest sliczna,rozgadana no i co najwarzniejsze na juz jeden zabek i przy mnie zaczela sama siedziec z czego jestem bardzo duma.caly tydzien spedzilam u siostry,a w miedzyczasie mala przeszla trzydniowke z usmiechem na buzi.pediatra nie mogl uwierzyc ze taka rozbrykana a miala 40° goraczki.
a na moja babcie to nie ma mocnych,przezyje wszystkich.wyszla bez szwanku z ciezkiego zapalenia pluc,a lekarze nie dawali jej szans ze przezyje.w sobote miala 99 urodziny:-)

pada snieg pada snieg,sypie coraz mocniej-swiata juz nie widac tak bialo za oknem,lacznie z moim balkonem.doozylam kilka fotek na odpowiednim watku.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, nadrobie Was potem, wlasnie sie pakuje na weekend do tesciowej, ehh a tak fajnie bylo ;-)
ja jesli chodzi o szwecje, wlasnie do tej sytuacji polakow sie odnioslam, nie mowie tu, ze jestem po stronie ich systemu, dzieci potem czesto moim zdaniem niesprawiedliwie cierpia, ale kurcze, nie ma u nich zmiluj sie, z jednej strony szkoda, ze nie weryfikuja takich zachowan czy zgloszen, od razu interweniuja, ale zobaczcie, moze mozna bylo by ocalic mala :(
Pewnie u nich to jest skrajnosc ale moze taki model mniej radykalny bylby skuteczny...
Taka patologia czesto jest niewidoczna z zewnatrz, nie wiemy, nie reagujemy...
Moja mama mowila, ze wczoraj w nocy nawet ogladali wydarzenia- oni, ktorzy o 20:30 maja juz cisze nocna ;-)

Strega, szybko napisze, bardzo sie ciesze, ze Cie ominelo :tak:Trzymam kciuki, bys nie musiala sie obawiac moze ten tajfun byl taki pokazowy i juz nie bedzie zadnych ciec :tak: w kazdym razie trzymam kciuki

Oraz za wszystkie goraczki, katarki, takze trzymam kciuki, by szybko przeszly w niepamiec!

No dobra, ide sie pakowac w koncu :no:

reklama
cucciola ,za maly format wstawilas,ja tez nic nie widze..
sil...powodzenia u tesciowej,baw sie dobrze,
agatka,juz nie moglas doczekac sie kiedy do wloch wrocisz ,a tu taka sama zima jak w polsce...
macie jakies nowe wiadomosci o tej dziewczynce,bo ja nie mam telewizji polskiej,czytam na internecie,nie wiem czy sa jakies nowsze wiesci,ta o 15 tej mowi ze nie ma ciala...i ze ojciec najpierw stwierdzil ze znosil jej wozek ze schodow,a teraz mowi ze on nic nie wie...to znosil niezywe dziecko i sie nie zorientowal ze wydazylo sie cos zlego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry