• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

ja jestem w szoku od momentu jak przeczytalam post luczki..
ona juz ja kiedys pozostawila na 2 tygodnie ,nie jest napisane w jakich okolicznosciach,ale to wystarczy aby byc pewnym ze dziecko nie wyslizgnelo sie z kocyka,a od kidy sa slizgie kocyki..wszystko super przemyslane i zaplanowane,porwanie,sledzacy facet itp,jak ci dziecko umiera to nie masz sily ZYC,a co dopiero plan ukladac...

reklama
eve no dokladnie, kreci nadal, na pewno jest prawdopodobne, ze to dziecko jej rzeczywiscie wypadlo i umarlo, ale male to prawdopodobienstwo, szczegolnie, ze jesli wychodzila, to dziecko bylo cieplo ubrane i jeszcze w jakis kocyk zawiniete, niezla amortyzacja, i gdyby to byla prawda to juz dawno by sie przyznala i cialo by znalezli...
najbardziej prawdopodobne, to niestety ze zabili to dziecko

a jaka to historia, bo juz drugi raz wspominacie o tej Fr.. a ja nie w temacie
ostatnio bylam w szoku jak przeczytalam o matce, ktora byla tak rozczarowana plcia dziecka, ze odciela synkowi siusiaka, mi to sie nie miesci w glowie...

Ostatnia edycja:
kosmitka Anna maria FRanzoni
kilka lat temu byla tu we wloszech historia mrozaca krew w zylach: kobieta dzwoni na pogotowie ze jej dziecko jest zakrwawione i nie oddycha..
maly samuele ( 2 lata) zostal zatluczony na smierc w glowe..
matke oskarzono o morderstwo.. procesy rozne trwaly a potemoglosili ostateczy wyrok : matka jest winna..
zabila dziecko a potem jej umysl usunal ten fakt ze swiadomosci tak ze ona sama plakala zaklinajac ze tego nie zrobila..
ma jeszcze 2ke innych dzieci.. to tak w skrocie

jeju a z tym siusiakiem to mnie zaszokowalas jeszcze bardziej

Ostatnia edycja:
Kosmitka z tym siusiakiem to we Wloszech??
Franzoni, tak jak napisala Luczka, i za zabicie dziecka skazali ja na 16 lat!!!, po 5 pewnie wyjdzie bo przeciez chora psychicznie i jeszcze pewnie jakis film nakreca i kasiore zarobi na zabojstwie dziecka

eve na innej stronie czytalam, ale to wyglada, ze to ta historia Matka pragnęła dziewczynki - obcięła synkowi penisa | Chiny24.com

ja to mysle, ze zaden zabojca nie jest zdrowy psychicznie, ale to nie powod, zeby im zmniejszac kary, ja to mam w nosie samo karanie tych zabojcow, nie czuje potrzeby zemsty na tych ludziach, ale mysle, ze dla dobra spoleczenstwa takie jednostki chore psychicznie trzeba trzymac w zakladach zamknietych, najlepiej dozywotnio, a nie 16 lat, ech...

anja no dokladnie, tez widzialam i to samo pomyslalam

a wlasnie przeczytalam, ze po kapieli jej wypadlo, ok, moj argument jednak obalony...

Ostatnia edycja:
Wiecie co w takich sytuacjach zaczynam trochę rozumieć, dlaczego w Szwecji zabierają rodzicom dzieci za danie im klapsa w miejscu publicznym :baffled:

Nie rozumiem tego, masz 6miesiecy dziecko, robisz fotki, cieszysz się a potem co? co cie napada? :baffled:

Oni maja chyba jeszcze inne swoje dzieci, prawda?

pada snieg pada snieg...:-D
a moj synek zobaczyl dziadka przez okno i zrobil mi scene ze chce do nonny ubralam go owinelam w kocyk i nonno zaniosl go na gore;-) nonna nakarmi,zmieni pieluche to pojde po niego;-) a co niech nonna tez ma cos od zycia:-D

slucham caly czas na tvn 24 i ciagle wszystko pod znakiem ?????? ja nie chce oceniac bo jeszcze nic nie wiadomo ale dla mnie ta rodzina jest cala dziwna ojciec do tej pory opowiadal jedne fakty ze nawet odprowadzil ja kawalek itd a teraz mowi ze nic nie wiedzial...to co odprowadzal zone z dzieckiem zmarlym w wozku???????

reklama
Jesli chodzi o Szwecje i ogolnie Skandynawie, to mnie tez pod wieloma wzgledami sie podoba, ale nie wiem, czy natknelyscie sie kiedys na te wiadomosc, wyszukalam w necie

Rutkowski uwolnił polskie dziecko w Norwegii - Polska - Wiadomości - Emito.net

Jak bylam w PL to ogladalam jakis program, juz nie pamietam dokladnie na jakim kanale, i opisywali cale to zajscie, i tez szczerze mowiac ciary przechodza...by smutne dziecko moglo skonczyc w rodzinie zastepczej...moze i bylo cos wiecej, niz smutek tej dziewczynki, ale zeby ot tak odebrac rodzicom dziecko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry