• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witajcieeee :)

Jeszcze mam troche pracy (dzis od 5nie spie, ale to z wlasnego lenistwa, bowiem powinnam pracowac wczoraj, a zamiast tego siedzialam na allegro :confused2:) ale juz ja ogarniam, wiec jest lepiej :)

Cucciola- wyslalam Ci zaproszenie do naszego albumu :) Jak chcesz otworzyc tam wlasny albumik , to mile zaraszamy :)

Dziewczyny a ja Wam zazdroszczeeeee przeslijcie mi troche sniegu :crazy:

Strega- wszystko ok?

Anika- super fotka tez bym chciala taki bialy krajobraz :(

Bardzo mi przykro z powodu Szymborskiej, byla znana we Wloszech, na Sycylii zas przede wszystkim chyba, bowiem tu recytowala swoje wiersze w mniejszych zgormadzeniach.
Moja tesciowa byla na takim zgromadzeniu :tak:

reklama
witajcie kobietki:-).melduje sie po powrocie cala i zdrowa chociarz strasznie zmeczona.jeszcze nie doszlam do siebie po podrozy a byla dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga i z przygodami i powiedzialam sobie nigdy wiecej podrozy zima!!!!!!!
przepraszam ze dopiero dzisiaj sie melduej le wrocilam wczoraj w nocy i nie mialam sily na kompa a dzisiaj to jeszczemialam pogrzeb.jestem po prostu padnieta i ie mam na nic sily.no i przepraszam zenie odpisze kazdej z Was ale nie jestem w stanie,za duzo naskrobalyscie.a teraz to ide spac,dobranoc dziewczyny:-)
zapomnialam dodac ze u mnie jeste sniegu z dobre pol metra i caly dzien proszy a teraz to jest lekki mrozik i cholernie slisko,myuslalam ze zeby sobie powybijam wracajac teraz wieczorem od kolezanki,istna szlanka na ulicach.

Ostatnia edycja:
witam sie i ja..
ja od rana prasuje..odezwe sie pozniej,bo musze wykorzystac moment poki giulio chrapie..bo potem nie da mi wyprasowac...
u nas juz nie padasnieg,mroz zawital sople wisza straszne..
zapowiadaja na dzis w nocy i jutro -17

Dzien dobry!
Anika u Was mroz to prawie jak w Polsce
agatka bentornata, opowiadaj, jak babcia? nacieszylas sie Emilka?
strega i jak tam w pracy?
kosmitka bylas zapisac chlopaki do przedszkola?
eve macie snieg? u nas narazie nic sie nie dzieje ale zimno

my zostajemy w domu, Lorenzo wczoraj wieczorem mial goraczke 38,5 najpierw 38 utrzymywala sie dosyc dlugo a jak szedl spac to zaczela rosnac mam nadzieje ze to tylko przejsciowe troche kaszle.
Wczoraj wieczorem rozmawialam z mama przez skypa Lorenzo biegal skakal i rozrabial mama mowila ze wierzy mi na slowo ze Lorenzo ma goraczke:-D a on juz mial ponad 38. Nigdy go niw moge dobudzic do zlobka a dzisiaj juz jest na nogach:angry: ide bo chce latte

Ostatnia edycja:
Dzien dobry mamusie;-)Co za noc mala przebudzala sie z bolem brzuszka co 10min na koniec musialam dac jej tachipiryne w kroplach:-(
Dziekuje za przyjecie do grupy!!!Jestescie przesliczne a dzieciaczki przecudne;-)
Z rana slyszalam ze poprawa pogody nadchodzi:blink:miejmy nadzije,ze szybko bo przy tym zimnie to z domu nawet nie chce sie wyjsc!!!

udalo mi sie wyprasowac wszystko,w momencie gdy konczylam ostatnia bluse ,odudzil sie giulio...
agatka,bentornata...opowiadaj..
luczka,och te biedne dzieciaczki,znowu goraczka..jak sie czuje dzis rano?aby do wiosny..
cucciola,czekamy na fotki fiammi...no i twoje rowniez..
a gzie sie anja podziewa?
rzymianki ,no i jak z tymi szkolami,zamkniete?bo wczoraj w tg wieczorem mowili ze dzis i jutro zamkniete...

udalo mi sie wyprasowac wszystko,w momencie gdy konczylam ostatnia bluse ,odudzil sie giulio...
agatka,bentornata...opowiadaj..
luczka,och te biedne dzieciaczki,znowu goraczka..jak sie czuje dzis rano?aby do wiosny..
cucciola,czekamy na fotki fiammi...no i twoje rowniez..
a gzie sie anja podziewa?
rzymianki ,no i jak z tymi szkolami,zamkniete?bo wczoraj w tg wieczorem mowili ze dzis i jutro zamkniete...

Lorenzo ma sie w miare dobrze chociaz obudzil sie i mial 37,2.
Szkoly chyba sa otwarte tylko zalecali zeby zostawic dzieci w domu.

Dziewczyny jestem wstrzasnieta... przeczytalam o tej malej Madzi ktora zaginela w Polsce i to porwanie bylo fikcja ona nie zyje...:crazy::crazy::crazy:

reklama
luczka gdzie to przeczytalas?boze az mi ciarki przeszly...ja teraz szuka na internecie..wiadomosci
znalazlamm...senza parole, poco byly te wszystkie klamstwa...po przeczytaniu nadal ma watpliwosci,czy oni nadal nie klamia,bo ciala w wysznaczonym miejscu nie znalaleziono..
a skad mogla wiedziec matka ze dziecko po upadku nie zyje?szybko do szpitala ..a nie nad rzeke zanosic....kuzwa co za zycie...naprawde samopoczucie mi sie popsulo,po przeczytaniu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry