• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witajcie
ale paskudna pogoda...brrrr
Luczka te nasze chlopaki to chyba jakos sie dogaduja telepatycznie:biggrin2:, moj tez dzisiaj w domu, zostawilam go bo zaczal troche kaszlec, do tego nos zawalony, wiec niech posiedzi w domu, tym bardziej, ze w przedszkolu 50% choruje na grype. U nas snieg nie sypie, ale pada i jest szaro brrrrr.
Agatka ben tornata, jak babcia, twoj F pewnie caly szczesliwy, ze wrocilas, opowiadaj.
Anika ja tez wlasnie wyprasowalam 3 koszule od P i na dzisiaj zelazko odstawiam, nie cierpie prasowac koszul!!
Cucciola wstaw i ty jakies fotki, chcemy zobaczyc Fiammi i nie tylko;-)
Teraz pora na ogarniecie mieszkanka

reklama
no ja tez od rana w szoku jestem :(

kolejny raz policja dala ciala na calego..
teraz warcza na rutkowskiego, a on jako jedyny doprowadzil do poznania prawdy... :(
niech juz ja znajda i otula :(

Witajcie
ale paskudna pogoda...brrrr
Luczka te nasze chlopaki to chyba jakos sie dogaduja telepatycznie:biggrin2:, moj tez dzisiaj w domu, zostawilam go bo zaczal troche kaszlec, do tego nos zawalony, wiec niech posiedzi w domu, tym bardziej, ze w przedszkolu 50% choruje na grype. U nas snieg nie sypie, ale pada i jest szaro brrrrr.
Agatka ben tornata, jak babcia, twoj F pewnie caly szczesliwy, ze wrocilas, opowiadaj.
Anika ja tez wlasnie wyprasowalam 3 koszule od P i na dzisiaj zelazko odstawiam, nie cierpie prasowac koszul!!
Cucciola wstaw i ty jakies fotki, chcemy zobaczyc Fiammi i nie tylko;-)
Teraz pora na ogarniecie mieszkanka

eve faktycznie:-D jaki zbieg okolicznosci
Anika wlasnie to przeczytalam co napisalas:crazy: Boze jak to sie dzieje ze matka (nawet jak nieumyslnie) zabija swoje dziecko? a ta nawet nie probowala coreczki ratowac:baffled: normalnie jak to czytalam to ryczec mi sie chce

luczka wedlug mnie nadal klamia...ciala nie znaleziono,tylko zwinieta kurtke,gdyby tak bylo jak mowia to dzwoni sie na pogotowie a nie nad rzeke zanosi,bo dziecko moze jeszcze zyc...
inne zrodla pisza ,ze ciala w kurtce nie bylo,napewno za pare minut lub godzin dokladniej to opisza...

Ostatnia edycja:
na tvn24 mowia ze ciala nie odnaleziono

Anika dokladnie tak jak piszesz jezeli to byl wypadek to zamiast nad rzeke to powinna na pogotowie zadzwonic:wściekła/y: jestem w szoku!!!!

dziewczyny ja wolalabym aby teraz wyszlo na jaw ze sprzedali to dziecko...
nie moge sie pozbierac,,codziennie sledzilam wiidomosci na internecie,
a gdyby naprawde zostawila ta mala nad rzeka to przeciez przez 10 dni by ja ktos znalazl,wszyscy byli o tym fakcie poinformowani,wiec njamniejszy pakunek ludziska by zauwazyli..
poprzeczytaniu artykolu wstawionego przez eve,jeszcze bardziej nie wieze w to co mowi matka,tu pisza ze nie raz miala problemy z dzieckiem,ze zostawila je 2 tyg.bez opieki...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, u nas leje deszcz, a jak sie przebudzilam w nocy to rzeczywiscie padal snieg z deszczem,
nasze przedszkole otwarte :-)
luczka do jednej scuola udalo nam sie zaniesc papiery (nawet byly ok ;-) ale jeszcze zdjecia kazali nam doniesc)
w drugiej powiedzieli nam, zeby przyjsc w poniedzialek,
a ogolnie podobno nauczycielki sa, jakies dzieci tez widzielismy, wiec chyba rzeczywiscie tylko zalecane bylo, zeby w razie sniegu dzieci zostaly w domu...

jesli chodzi o ta Magde, to mi od poczatku rodzice wydawali sie podejrzani :-( strasznie smutne :-(
a w ten wypadek tez nie wierze, jakby to byl wypadek to by zadzwonila po karetke...

zdrowka dla dzieciaczkow!!!
moj Antek tez rano mowil, ze jest chory, ale nie wyglada, Miko pare razy w nocy zakaslal, ale rano nie, wiec poszli do przedszkola...

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co to jest po prostu szokujace!! ja nie wierze, ze jej to dziecko wypadlo z kocyka itp, od tygodni szukaja tego dziecka, przeszukuja wszystko, wiec gdyby bylo cos nie tak z terenem, gdyby bylo jakies zawiniatko znalezliby przeciez. Poza tym gdyby to byl wypadek, dziecko upadlo, wiec nie ma nic na przeszkodzie by pedzic z nim na pogotowie!! wg mnie matka kreci i az mnie ciary przechodza na sama mysl co ona mogla zrobic tej kruszynce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry