Anika73
Fanka BB :)
a wiec jestescie...a juz myslalam ze was zasypalo...
niedlugo to mnie zasypie...ale z rzymu nie mamy jeszcze odezwu...
strega,za ciekawie nie jest na rynku pracy i nie tylko...
u nas znalezc prace to jak zrobic w enalotto 6..
eve,a ty co dzis w planie,fryzjer?
ja nie moge nic planowac,dzis nadal w domu bo nawet saniami nie mozna sie przemiescic,po poludniu idziemy na plotki do kolezanki ,ale obo z klatki wiec nie grozi nam zaginiecie w sniegu...
dzieci sie troszke pobawia a my poplotkujemy...
eve o szymborsiej czytalam wczoraj ,jak czytalam swierze wiadomosci na internecie o tej porwanej w sosnowcu dziewczynce
niedlugo to mnie zasypie...ale z rzymu nie mamy jeszcze odezwu...
strega,za ciekawie nie jest na rynku pracy i nie tylko...
u nas znalezc prace to jak zrobic w enalotto 6..
eve,a ty co dzis w planie,fryzjer?
ja nie moge nic planowac,dzis nadal w domu bo nawet saniami nie mozna sie przemiescic,po poludniu idziemy na plotki do kolezanki ,ale obo z klatki wiec nie grozi nam zaginiecie w sniegu...
dzieci sie troszke pobawia a my poplotkujemy...
eve o szymborsiej czytalam wczoraj ,jak czytalam swierze wiadomosci na internecie o tej porwanej w sosnowcu dziewczynce
, z jednej strony chodzi mi glowie sciecie, z drugiej troche szkoda mi sciac, wiadomo, niezdecydowana jestem w tej kwestii, od zawsze tak mam:-). Anika jeszcze troche i saniami bedziecie na tej polnocy jezdzic
, a tak na powaznie, wy zmieniacie opony na zimowki? my jak bylismy w PL to sie nagimnastykowalismy na letnich po sniegu, na szczescie szybko minelo. U mojego taty wczoraj bylo -17...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no nic takie uroki zlobka.
. U nas w przedszkolu natomiast czas grypy nastal, dzisiaj rano w grupie Patryka bylo troje dzieci ale mial dojechac jeszcze scuolabus wiec pewnie z 10 ich bedzie na 22.
wiec dwa tygodnie chlodku jeszcze nikomu nie zaszkodzil, niech sie wlosi hartuja
Zreszta co to za mroz jak tylko 5 stopni na minusie? Ja pamietam dwa lata temu jak mi na recepcji lezalo 20 akumulatorow bo klientom hotelowym pozamarzaly w nocy przy - 30 :-)To bylo wesolo