• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

haha....wasza winaaaa,malpiszony,wy protestowalyscie.....
najpierw moj bukiet gerberow mial byc gozdzikowy,potem gozdzikowy bukiet byl za fresco..wiec macie...tjeeeeeeeeee

reklama
pquney63.gifwszystkie baby zostawily mnie sama...nikt mi nie odpisuje....nawet moje gozdziki im sie nie podobajaaaaaaaaaa....

ciao dziewuszki..u mnie za moment obiad..
a dopo..

anika no juz nie placz,jestem jestem....musialam sie wyloczyc bo mnie tesciowa odwiedzila wiec nie wypadalo mi pisac...ale juz poszla przyniosla zakupy wypila kawe i poszla....smacznego....

I co tak sie wydzierasz Anika??? sama jestes sobie winna!!! my pisalysmy caly czas o paskudnych gozdzikach a ty wyskoczylas z pieknym bukietow gerberow:no:, jak ci to przyszlo do glowy??:-):-):-)

Anika nie zostawily samą tylko wszystkie zwiędłego kwiatka szukają. :tak: A ja mialam wlasnie bukiecior pieknych swiezutkich kwiatkow przygotowany tu dla was, ale mi mowi ze za duzo znakow czy cos i nie udalo mi sie wstawic. Az dziw ze ty taka duza dziewuche wstawilas i ci pozwolilo. No nic to, milego obiadu.

ptynia ty nie szukaj swiezutkich kwiatkow tylko zwiedlych gozdzikow:-Dmi tak leci z nosa,ze mam taki czerwony od wycierania jak pajac...eve luczka nam miala poprasowac i sie dzis nawet nie odezwala:sorry2:

Ostatnia edycja:
no ze zwiedlymi jest naprawde problem, nie ma co, w czasach komuny nie bylo internetu i innych bajerow, i nikt tego cudu natury nie uwiecznil chyba na fotce:-D:-D:-D
gozdzik.jpg
ale te juz sa w tym stylu, czerwone, asparagus, stupendiiiiiii:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry