• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

dzien dobry dziewczeta...
agatka,nie zazdroszcze,influenza intestinale to brutta bestia,meczy ze hej...
ciekawe jak tam nasza kosmitka?
sterga.odlaczyli cie od internetu?jak idzie malowanie?wedlug obliczen powinien wchodzic ten od parkietow..
ale sie rozpisalyscie wczoraj popoludniu jak my sie meczylismy u dentysty...to znaczy wszystko poszlo bardzo dobrze bez zadnego bolu,Ale jak zwykle dzielnie sie zachowal,nawet A nie powiedzial...nastepna wizyta na 21 marca...
a co do obywatelstw,to tak jak pisalam moje dzieci maja tylko wloskie,nie sa rejstrowane w polsce,na razie tak to wyglada,a jak bedzie w przyszlosci taka potrzeba to zarejstruje sie je i w polsce...
na jutro moj m.wzial urlop i mamy zamiar pozalatwiac sprawy paszpotrowo-inne,mam troche jezdzenia,no bo paszport w torino(niestety),oczywiscie pojechalabym sama bez problemu,ale musimy byc oby dwoje...
ptynia jak macko?co mu dala lekarka?
jestem ciekawa,jak go nazywaja dzieci w szkole?
biore sie za robote,a dopooo

reklama
dzien dobry....mam nadzieje dla was....ja sie cala noc meczylam z choroba...wszystko mnie boli gardlo kosci z nosa leje sie w zatokach kreci jednym slowem-zle jest....nie poszlam do pracy to moze sie wygrzeje i przejdzie,ale przeciez cos musze w domu zrobic bo nie umiem siedziec bezczynnie...Z tym odkopywaniem u dzieci ja tez tak mam jak luczka i eve...cale noce spedzalam na przykrywaniu jej a ona na odkopywaniu sie,choc nie ma grubych pizam...ale dalam spokoj,jak sie odkopie to trudno,bo z nia nie wygram...anika dobrze,ze juz za wami tenn zab...mam nadzieje,zebusia byla :-)hojna.zalatwisz paszport to przez pewien czas bedzie spokoj...ale ile sie trzeba ochodzic...a giulio chetnie zrobil zdjecie,bo on jeszcze malutki?agatka zdrowiej nie daj sie chorobie...;-)kosmitka mam nadzieje,ze wszystko ok pozlatwialiscie wszystko i sie relaksujecie...pinky,jak tam Lenka juz wsrod nas czy jeszcze sie wyleguje w srodku...trzymam kciuki za was obie:-)...ptynia macko juz lepiej?ty kuruj mezula bo jak sie rozlozy to bedzie dopiero:-)

Melduje sie i ja:-), u nas pieknie slonecznie ale ciut zimnawo, najwazniejsze, ze jeszcze tydzien i 5 dni do wiosenki:tak:.
Anika dzielny twoj Ale, jeszcze mu beda wyrywac, czy teraz to juz beda zakladac ten aparat? Oj to jutro masz fajna wycieczke w perspektywie:-).
Ptynia jak twoj maly mezczyzna?, polepszylo sie? a tak odnosnie fotek dlaczego nic nie wstawisz na grupie, brakuje Ciebie i Anji :tak: Wstawcie wasze foteczki, wstawcie!
Agatka zdrowka zycze.
Zmykam i ja do pracy, tej domowej, najpierw pranie do rozwieszenia, moze szybko wyschnie bo powiewa.

dzien kobiet dziewuszki ..
a tu od anika piekny bukiet waszych ulubionych kwitkow z tej okazji donna08.gif
anja,ale cie dorwalo chorobsko...
giulio zrobil fotke bez problemu,balam sie ze bedzie wyl,bo on sie wszystkich boi...ale poszlo super..
paszport wazny tylko na 3 lata,do niedawna byly wazne na 10 lat ,te dla starych ludzisk i dla tych malych,ale juz zmienilili
eve jeszcze ma chyba 1 do wyrwania jak sie nie myle

Ej Anika co ty tu z gerberami wyskoczylas mysmy na gozdziki z asparagusem czekaly....:no:na tekie lekko chylase sie ku ziemi...eve wiem musze jakas fotke wstawic ale ja zle na zdjeciach wychodze:szok:i na dodatek jestem fotografem rodzinnym ale obiecuje sie postaram...:-)Tu u nas tak szarawo i wiatr taki jak cos...moje dziecko uczy sie w przedszkolu wierszyka na dzien ojca i wczoraj juz nie mogla wytrzymac i zrobila tacie swieto,wyrecytowala wiersz z wyprzedzeniem...teraz mamy tylko torta zrobic na dzien ojca...

Ostatnia edycja:
wiem kochane ze to gerbery,ale ktoras z was i o grberach pisala,,,a mi niestety nie udalo sie znalezc gozdzikow...no juz nie badzcie takie wybredne...gozdzikow im sie zachciewa...

reklama
ej mi one na gozdziki nie wygladaja bo sie liscie nie zgadzaja:-Da moze to i gozdziki ale w kompozycji wygladaja zbyt dobrze mysmy chcialy trzy z asparagusem i cienka wstazka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry