• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
WItajcie kochane dziewczęta i kobiety! Zawrotnej ilości mimozy Wam życzę:):rolleyes2:

Anika droga moja, Maćko ma się lepiej, wnioskuję to po bajzlu w pokoju, bo co chwila wyłazi z łóżka i coś z półek wyciąga - znaczy jest lepiej. Lekarka dała mu spray na gardło, zwie się BORNILENE, w smaku śreni, ale nie o smak tu chodzi. W szkole na niego mówią normalnie "Maciek", na początku maestra prosiła zeby powiedziec jak brzmi jego imie i cala klasa sie tego nauczyla. Tyle ze wczesniej gdy bywalismy tu we włoszech nazywano go Mattia i w pewnych kręgach tak zostało. Ale dziecię reaguje poprawnie na oba wołania
Agatka bidulko u ciebie widze jak nie urok to...wiadomo co, trzymaj sie dzielni i odpoczywaj duzo. To samo sie anji tyczy. Slonko, robota zającem nie jest, nie zwieje, wygrzej się porządnie, wykuruj, z doswiadczenia wiem, ze jak się jest chorym to nie najlepiej wszystko wychodzi Mi trochę przeszło, już nie znaczę drogi kroplami z nosa, wiec coś może nawet dziś upiekę
Eve kochana, sie pytasz czemu ja fotek nie wstawilam, glupio sie przyznac ale ja nie umiem tu sobie znalezc tego podfolderu gdzie fotki wstawiacie. I tez nie wiem czy jak sprobuje to dam rade cos wstawic. Moze mnie pokierujcie czy cuś.

jak to nie!! sa gozdziki, asparagus, rajstopki i wodeczka:-):-)
gozdzik.jpg

eve ja tez protestuje to FREZJE....ale filmik fajny a ja obejrzalam jak frezje dawali i po miarce winka i odbior trzeba bylo pokwitowac...zobacze jeszcze raz

Ostatnia edycja:
reklama
ja jestem chora wiec nie mam sily szukac,ale caly czas czekam na zwiedusa od was kochane....ale te filmiki z kroniki filmowej jaka propagande sialy...a wszystko takie szaro bure...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry