• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Aleście się przyczepiły do tych goździków! I tak to chyba marzenia o tych zwiędłych goździkach bo pewnikiem każda wiąchę mimozy dostanie:tak:A ja to chyba focha strzelę, bo myślałam, że mi tu z tymi fotkami coś niecoś potłumaczą jak prosiłam, a tu nic, o kwiatkach i o kwiatkach. No więc foch:dry:

ptynia sie nie czepiaj...juz pisze...sicilpol cie musi zaprosic jako moderator do grupy mi sie wydaje i wtedy wstawisz...tak chyba mnie zaprosila wiec pisz do niej...i bez fochow mnie tu...ale moze jest jakis inny sposob kolezanki wprawniejsze ci powiedza...bo ja to taka ciut atechniczna ale daje rade...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
ale zeby magla wstawic na grupe nie musi ja sil zaprosic?albo ja cos pochrzanilam...ptynia lepiej sluchaj eve,lepiej na tym wyjdziesz:-)ale ja pamietam ze jak weszlam juz na grupe to tez bylo wytlumaczone jak robic...

Ostatnia edycja:
Ptynia ja juz myslalam, ze ty jestes w grupie zamknietej?? jak nie to najpierw trzeba sicilpol do pracy wezwac!!!
Anika dzieki z wyroznienie:zawstydzona/y:,az sie zawstydzilam:blink: zatem czekam na rajstopki:-)
Anja no wiesz, jakie winko??!!! kieliszek wodeczki musialby byc, zeby tradycji dotrzymac, ty to tez juz kapitalistka jestes:szok:...wino??!!...hahaha:-);-)

reklama
Witajcie!!!

Wszystkiego naj najlepszego z okazji naszego swietaaaa :tak::-)

U mnie mój ma zakaz przynoszenia mimozy, bo dla mnie to jakby nie było, właśnie trochę znieważające. Kurcze ja rozumiem, tradycja, ale u nas zdechly, niezdechly, to chociaż to był jakiś kwiatek, goździk tulipan, nie zielsko :wściekła/y:;-)
Tak ogolnie ma zakaz przynoszenia kwiatkow cietych, bo mi potem ich zal, jak kiedys przyniosl mi orchidee te wiecie, ucietego tylko kwiatka-to sie rozplakalam ;-)

Eve, ja takze recznikami robie i potem jak patrze pod słonce, to mi ręce opadają :no: Wstyd eis przyznać, ale czasem do mnie przychodzi Pani, która myje :zawstydzona/y: A z okiennicami to juz w ogole odpadam... Teraz przynajmniej sa ciemne to lepiej, na bialych jakie mielismy w starym domu, widac bylo wszystko a ja dostawalam szalu :no:
Za to prasowanie jakos mi ujdzie :tak:

Duzo zdrowka dla Waszych pociech i dla Was! :tak:

Ja wlasnie odebralam wyniki i juz nie wiem co robic :no: jem codzien mieso, w ostatnim miesiacu moze z 3dni w sumie nie jadlam a anemia nadal :no:
Do tego hormonki tez spadly i jak Anika, przechodze powoli na euthyrox 100

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry