sicilpol
Ma-Ma!
dzieki dziewczyny 
jesli chodzi o wyniki, to juz dzwonilam do endo, bo to bylo najbardziej pilne i podniosl mi dawke z 75/7dni na 75/4 i 100/3dni- ale mowil, ze poki co wszystko w normie.
z ta anemia, biore zelazo brrr niferex, na sam widok tej tabletki, mam odruch, ale co zrobic
gina mam we wtorek, zobaczymy co powie, ale juz rece mi opadaja, bo wiecej miesa jesc sie nie da... szynka gotowana, steki, kotlety, mielone ehhh jajek tez duzo jem. O ile w poprzednich miesiacach oszukiwalam troche i jadlam np tylko 3dni w tygodniu (jak kazal) tak ostatni miesiac codzien wcinam cos a wyniki sa jakie sa.
Niebawem zaczne Wam muuczec albo chrumkac tu
albo mi kopytka wyrosna...
Strega- fajnie, ze juz lepiej Ci, duzo zdrowka dla malego! ja mam jedna sciane cappucino w sypialni i bardzo mi podchodzi
Sluchaj, nam malowali etapami, wlasnie by nie bylo smug i przeswitow
to cappucino bylo chyba 4jak nie 5xmalowane- moze i Wam powinni?
Nam ten odkurzacz industriale pozyczyl kolega meza, tez na nim sie "najedzilam" hiihi polecam jakiegos mp3, bo to jednak glosne cholerstwo
Gratulacje dla kolegi i przykro mi z powodu kolezanek
Kurcze tak to jest, tragedia, ale jak trafia na kogos, kogo sie znalo, bliskiego, to jednak czlowiek odczuwa to strasznie bardziej 
jesli chodzi o wyniki, to juz dzwonilam do endo, bo to bylo najbardziej pilne i podniosl mi dawke z 75/7dni na 75/4 i 100/3dni- ale mowil, ze poki co wszystko w normie.
z ta anemia, biore zelazo brrr niferex, na sam widok tej tabletki, mam odruch, ale co zrobic
gina mam we wtorek, zobaczymy co powie, ale juz rece mi opadaja, bo wiecej miesa jesc sie nie da... szynka gotowana, steki, kotlety, mielone ehhh jajek tez duzo jem. O ile w poprzednich miesiacach oszukiwalam troche i jadlam np tylko 3dni w tygodniu (jak kazal) tak ostatni miesiac codzien wcinam cos a wyniki sa jakie sa.
Niebawem zaczne Wam muuczec albo chrumkac tu
albo mi kopytka wyrosna...Strega- fajnie, ze juz lepiej Ci, duzo zdrowka dla malego! ja mam jedna sciane cappucino w sypialni i bardzo mi podchodzi

Sluchaj, nam malowali etapami, wlasnie by nie bylo smug i przeswitow
to cappucino bylo chyba 4jak nie 5xmalowane- moze i Wam powinni?Nam ten odkurzacz industriale pozyczyl kolega meza, tez na nim sie "najedzilam" hiihi polecam jakiegos mp3, bo to jednak glosne cholerstwo

Gratulacje dla kolegi i przykro mi z powodu kolezanek
Kurcze tak to jest, tragedia, ale jak trafia na kogos, kogo sie znalo, bliskiego, to jednak czlowiek odczuwa to strasznie bardziej 

Tyle mowie, tlumacze, prosze... Do tego ostatnio chcialam wziac czesc rzeczy jeszcze z prezentow slubnych, ktore sa u tesciowej to mi nie pozwolil bo bla bla bla... A tam byly wazony.