• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

dzieki dziewczyny :)

jesli chodzi o wyniki, to juz dzwonilam do endo, bo to bylo najbardziej pilne i podniosl mi dawke z 75/7dni na 75/4 i 100/3dni- ale mowil, ze poki co wszystko w normie.
z ta anemia, biore zelazo brrr niferex, na sam widok tej tabletki, mam odruch, ale co zrobic :sorry2:
gina mam we wtorek, zobaczymy co powie, ale juz rece mi opadaja, bo wiecej miesa jesc sie nie da... szynka gotowana, steki, kotlety, mielone ehhh jajek tez duzo jem. O ile w poprzednich miesiacach oszukiwalam troche i jadlam np tylko 3dni w tygodniu (jak kazal) tak ostatni miesiac codzien wcinam cos a wyniki sa jakie sa.
Niebawem zaczne Wam muuczec albo chrumkac tu :baffled: albo mi kopytka wyrosna...

Strega- fajnie, ze juz lepiej Ci, duzo zdrowka dla malego! ja mam jedna sciane cappucino w sypialni i bardzo mi podchodzi :tak:
Sluchaj, nam malowali etapami, wlasnie by nie bylo smug i przeswitow :tak: to cappucino bylo chyba 4jak nie 5xmalowane- moze i Wam powinni?
Nam ten odkurzacz industriale pozyczyl kolega meza, tez na nim sie "najedzilam" hiihi polecam jakiegos mp3, bo to jednak glosne cholerstwo :baffled:
Gratulacje dla kolegi i przykro mi z powodu kolezanek :no: Kurcze tak to jest, tragedia, ale jak trafia na kogos, kogo sie znalo, bliskiego, to jednak czlowiek odczuwa to strasznie bardziej :no:

reklama
Zostawic was na chwile to szaleją z pisaniem. Porzucam focha, ale na dobre mi zrobił, bo umyłam okna, zrobiłam pranie, poprasowałam tutto.
Eve dzieki za porady, wiedziałam co i jak z image shock, tylko nie wiedziałam ktore kopiowac coby fotka wyszla, teraz juz wiem:tak:. Jak mnie tylko sil zaprosi to moze cos tam podrzuce. Wystosowałam do niej prywatna deklarację, obaczym czy pozytywnie rozpatrzy:biggrin2:

Jeszcze o jedną rzecz chciałam zapytać, słuchajcie czy miałyscie kiedyś problem z opryszczką na ustach? Wiem, że przy dzisiejszym święcie to trochę nie na temat, ale z dnia na dzień czuję sie coraz bardziej zdesperowana a wygladam jak trędowata i wstyd na ulicę wyjść. Nigdy nie miałam czegoś takiego, wiadomosci co i jak o tej przypadłości poczytałam, ale nie wiem czy to dziadostwo mimo stosowanej maści kiedyś przejdzie? Po ilu dniach przechodzi, bo jak na razie chyba się powiększa zamiast złazić. Jak coś wiecie poratujcie wiadomościami, pliiiiiss!!

Jeszcze o jedną rzecz chciałam zapytać, słuchajcie czy miałyscie kiedyś problem z opryszczką na ustach? Wiem, że przy dzisiejszym święcie to trochę nie na temat, ale z dnia na dzień czuję sie coraz bardziej zdesperowana a wygladam jak trędowata i wstyd na ulicę wyjść. Nigdy nie miałam czegoś takiego, wiadomosci co i jak o tej przypadłości poczytałam, ale nie wiem czy to dziadostwo mimo stosowanej maści kiedyś przejdzie? Po ilu dniach przechodzi, bo jak na razie chyba się powiększa zamiast złazić. Jak coś wiecie poratujcie wiadomościami, pliiiiiss!!
to wirus ok 2 tyg.i powinna przejsc masz cos na opryszczke??Zovirax itp??

ptynia,ale ty juz jestes w naszej grupie,widziaalm twoj avtarek dzis rano..a herpes zejdzie,badz spokojna,nie caluj nikogo,i uzywaj oddielnego recznika bo pozarazasz dzieci i mezow..
sil,ja tez milalam anemie w oby dwoch ciazach,a ja to istota miesozerna,,uwielbiam miecho i jem go codziennie a nawet 2 razy dziennie,wiec chyba nie wystarczy jesc samo miecho,giulietto wysysa z ciebie same dobroci,badz spokojna zmieni ci zelazo i po problemie,jest to bardzo spotykany problem w ciazy,a co do eutiroxu to z waga ponosi sie i zapotrzebowanie na hormony,po porodzie powoli zejdziesz na normalne dawki.

Ostatnia edycja:
cucciola mam, Aciclovir, podobno najlepszy na tego wirusa, 2 tyg, masakra. Anika wiem, ze sie musze od calowania trzymac z dala, choc ciezko oj ciezko. Ale z drugiej strony jak tak na siebie patrze to mi sie od razu odechciewa calusow:baffled:

Tak, Ptynia jest w tej grupie zdjeciowej z nami od poczatku :tak: sobie popisalysmy o tym :-)

A ja tu sie chwale, ze moj nie przynosi mi tego zielska, ani cietych kwiatkow, a tu w przerwie obiadowej urwal sie z choinki i przylecial z roza i mimoza :no:
No i oberwalo sie facetowi :wściekła/y: Tyle mowie, tlumacze, prosze... Do tego ostatnio chcialam wziac czesc rzeczy jeszcze z prezentow slubnych, ktore sa u tesciowej to mi nie pozwolil bo bla bla bla... A tam byly wazony.
Kwiatek sobie wie stoi w wielkiej szklanie :wściekła/y:
Ja chyba musze wziac sprawy w swoje rece, bo z nim to my nigdy do ladu z tym mieszkaniem nie dojdziemy...czuje sie jak w akademiku :no:
Ota tak, trafila sie facetowi dzis nahormoniona wsciekla baba ;-)

Dzieki dzewczyny za podtrzymanie na duchu, zakupilam sobiez powrotem sok z burakow (4,5€! zdzierstwo!), zapas szpinaku i ricotty i bede dzialac od strony warzywnej :tak:

reklama
dzien dobry ..melduje sie z pracy juz..a Mateusz w domu z babcia, bo ma pocztek bronchite grrrrrrrrrrr

zastanawaim sie czy ten nasz pediatra umie pèostawic inna diagnoze niz otite i bronchite...zawsze wychodzimy z takimi tylko...czasem na pronto soccorso cos wymysla..jaka influenza czy cos ..a on tylko operuje tymi dwoma...oczywiscie zartuje....ale mam juz dosc grrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry