luczka
Fanka BB :)
luczka,czekaj z prasowaniem,moje pranie juz powinno dojezdzac do ciebie...nie wywiniesz sie...zlituj sie bo ja chora jestem...
ok to poczekam

zdrowka zycze, idz do lekarza!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
luczka,czekaj z prasowaniem,moje pranie juz powinno dojezdzac do ciebie...nie wywiniesz sie...zlituj sie bo ja chora jestem...

horpyna!!! Sliczna rodzinka a Macko jest przesliczny, udal ci sie synus, cala mama chyba prawda:-)?? Ja tez chce teletubisie i puchatka
teraz to tylko dinozaury, samochody, bakugany i w chwilach "slabosci" filmy disneya, dobrze, ze chociaz ksiazki czytamy bezpotworowe;-), ale wozek i lalke tez mamy
, kiedys jak mial z 1,5 roczku przytaskal ja do domu od kuzynki i czasami sie nawet bawi:-)

Anja radzila coby czosnkiem potraktowac ale nie wiem czy na tak zaawansowany stan podziala
Ide cierpiec!!!
... wiem wiem tylko cierpliwosc mi pomoze
... wlasniewstal przyszedl do salonu i mu sie nie podoba ze tv wylaczone wzial pilota i probuje sam wlaczyc
ide mu zrobic mleko... do napisania.