Anika73
Fanka BB :)
luczka ,naprawde czytalas cos takiego w gazecie..to byloby naprawde super,ja na ps jezdze tak jak ty(to znaczy nie jezdze prawie nigdy)musi sie naprawde cos dziac podpadajacego...
ptynia a jak twoj pryszczoch?po masci toszke lepiej?
oj te ciaze,niby ma to byc najpiekniejszy okres w zyciu kobiety,ale niestety nie zawsze tak jest.tyle zmartwien..
ja to mialam strasznego stresa przy test integrato,balam sie o wyniki,wiedzac ze jest wiele falso positivo,a procz tego moj wiek nie nalezal do nastolatek..
zyta,zyta,zytaaaaa,bentornataaaa
a wiec ty sama w polsce tyle siedzialas(to znaczy bez mezulka)?
ptynia a jak twoj pryszczoch?po masci toszke lepiej?
oj te ciaze,niby ma to byc najpiekniejszy okres w zyciu kobiety,ale niestety nie zawsze tak jest.tyle zmartwien..
ja to mialam strasznego stresa przy test integrato,balam sie o wyniki,wiedzac ze jest wiele falso positivo,a procz tego moj wiek nie nalezal do nastolatek..
zyta,zyta,zytaaaaa,bentornataaaa
a wiec ty sama w polsce tyle siedzialas(to znaczy bez mezulka)?
w weekend nie odzywalam sie bo nie mialam czasu wczoraj bylismy na Roczku u kolezanki Fiammi u Cri podjadlysmy torcika byly inne dzieci to malenstwo sie wyszalalo
, dzieciom weekendy sie nie naleza????!!! W ciagu tygodnia lekcje, w weekendy lekcje, kiedy oni maja miec czas na zabawe, na sport??Przeciez to sa jeszcze male dzieci, wiekszosc powinni w szkole robic, maaaa...tak, tak, juz sie zaczynam martwic na zapas;-).
mam nadzieje ze coreczka juz wszystko ok? ale Anika wyczula" pismo nosem" akurat dzisiaj o Tobie wspomniala
najwazniejsze ze juz po!!!!!i masz sie dobrze!!!
tak juz za mna chodza od dluzszego czasu,boje sie tylko o to moje gardlo bo u mnie to zaraz i migdaly lapia