luczka
Fanka BB :)
luczka, o wlasnie nie na p a na b :-)))) tak tam na 100 sa sterydy...bo dzialalo super..az sie balam ze mnie syn 1.5 roczny po tygodniu bedzie na rekach nosil
hahahaha poprawilas mi dzisiaj humor

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
luczka, o wlasnie nie na p a na b :-)))) tak tam na 100 sa sterydy...bo dzialalo super..az sie balam ze mnie syn 1.5 roczny po tygodniu bedzie na rekach nosil

,jeszcze teraz z tym sprzataniem,co chwile zerkam na watek i cos nowego...wiec tak ogolnie jeszcze napisze:

)a mi w sumie z wiekszych porzadkow zostaly okna do umycia i firany powiesic...dzisiaj u nas tak wieje,ze nawet z tymi oknami nie zaczynalam

strega z ta instalacja gazowa to troche niezamadrze pomyslane,a jak bedziesz kuchnie zmieniala to tez bedziesz wolala gazociag aby ci pieczatke podbili,my tez musielismy pokazac zaswiadczenie ze impianto jest zgodnie z norma ,ale nie mialo to nic wspolnego z meblami i podlaczeniem kuchni gazowej,bo przeciez kuchnie gazowa mozesz co roku zmieniac...i jest to tylko wezyk...
ptynia wlasnie o to chodzi ze moj Ale tez jest w szkole do 16.30 i procz tego mnostwo lekcji do odrabiania w tygodniu,jeszcze nie wrocil, a ja juz wiem co ma na jutro bo nie zdazylismy nawet przez niedziele odrobic,moze bysmy i zdazyli ale nie poszlibysmy na zakupy ani na niedzielny spacerek,wiec mamy matematyke na jutro figure solide i piane plus tabliczka mnozenia no i to co za moment przyniesie,napewno wloski i geografia..
luczka,moj malutki lory...te cholerne oskrzela,a co do cortisone,to sa pediatrzy co przepisuja go jak cukierki mietowe,na byle kaszel,nie chce sie za bardzo wypowiadac bo nasza ped.nigdy nam nie dala ani dla Ale ani dla giulio,wiec nie jestem w temacie..ale na byle co to te sterydy mi nie wygladaja aby tak je dziecia bez problemu przepisac..moja sasiadka praktycznie tylko to daje..
to pediatra powiedziala ze w zadnym wypadku i jak odlozyla sluchawke to powiedziala ze niektorzy przesadzaja ciekawe co by podali na zapalenie pluc? ale to tak samo jak ludzie na bol glowy biora aulin
temat rzeka;-)
.
dokladnie latam do lazienki nawet jak mnie ktos dotknie...