eve916
Fanka BB :)
Ptynia, z tym imprezowaniem, to owszem fajnie, ale u nas to tak zazwyczaj bywa, ze albo wszytko naraz, i wtedy zombii, albo nic i posucha
, ale ogolnie rzecz biorac to milo tak co jakis czas posiedziec.
Anika no ja tez juz robie wywiad srodowiskowy jak to w tej szkole u nas bywa z tymi lekcjami, i z tego co mi znajome opowiadaja, to nie przemeczaja za bardzo dzieciaczkow, tzn sa dni, ze maja wiecej, czasem mniej, zalezy oczywiscie od nauczyciela, ale ogolnie nie jest zle, zobaczymy co bedzie od wrzesnia. U nas zajecia trwaja jednak krocej, bo do 13.30 chyba, raz w tygodniu do 16-tej, wiec jest czas popoludniem na zajecia dodatkowe.
Sicilpol juz poprasowalam, moje tez juz trzecie zelazko...pierwsze spalilam
, drugie vaporetto popsiula sie, tzn grzeje ale nie paruje, teraz mam nowe, kupione 3 tygodnie temu...i druga deska do prasowania. Ktos moze zapytac czy mozna popsuc deske, owszem mozna
, ale ogolnie rzecz biorac to milo tak co jakis czas posiedziec.Anika no ja tez juz robie wywiad srodowiskowy jak to w tej szkole u nas bywa z tymi lekcjami, i z tego co mi znajome opowiadaja, to nie przemeczaja za bardzo dzieciaczkow, tzn sa dni, ze maja wiecej, czasem mniej, zalezy oczywiscie od nauczyciela, ale ogolnie nie jest zle, zobaczymy co bedzie od wrzesnia. U nas zajecia trwaja jednak krocej, bo do 13.30 chyba, raz w tygodniu do 16-tej, wiec jest czas popoludniem na zajecia dodatkowe.
Sicilpol juz poprasowalam, moje tez juz trzecie zelazko...pierwsze spalilam
, drugie vaporetto popsiula sie, tzn grzeje ale nie paruje, teraz mam nowe, kupione 3 tygodnie temu...i druga deska do prasowania. Ktos moze zapytac czy mozna popsuc deske, owszem mozna

ta pogoda to taka zdradliwa raz cieplo a raz zimno nie wiadomo jak dzieci ubierac