Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ci mancacucciola masazysta przydalby sie jak najbardziej, moze byc nawet mąż, hihi... Na razie poradzilam sobie tabletka i lezeniem. Kawkę zaliczyłam, oko mi sie otworzyło, słonko powróciło, i żyć sie chce. Przydałoby sie okna umyć, ale.... chyba jeszcze poleżę
![]()
nic okna poczekaja odpoczywaj kochana u mnie to juz takie czarne sie zrobily ze wydaja sie przyciemnione
nie mam na nic czasu

:-) Znacie się już na tyle między sobą a ja cóż stara( bo prawie od istnienia tego forum) i nowa (bo wróciłam niedawno)wśród w gronie Was....

.
. Anja ja nie robilam mu obywatelstwa wlasnie z tego wzgledu, ze nie ma na razie potrzeby, my mieszkamy tutaj, i mysle, ze tak bedzie zawsze, nie sadze bysmy przeniesli sie na stale do PL, owszem, czasami czlowiekowi chodza rozne mysli po glowie, ale ja juz w PL sie nie odnajduje, wizyta u rodziny jak najbardziej, znajomi co tu duzo ukrywac byli kiedys znajomymi, ludzie zyja swoim zyciem, drogi sie rozeszly. Jednak jak to sie mowi, nigdy nic nie wiadomo...a obywatelstwo zawsze bedzie mozna zrobic.