Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cucciola,moze masz racje,moze cos ja boli,dlatego jest taka niespokojna...
ona jest jeszcze malutka,wiec nie nazawalabym tego kaprysem...ona poprostu potrzebuje swojej mamusi...
a jak sprawa kolek?powoli zaczynaja przechodzic?
my dzis na 17.00 do dentysty,Ale pozbedzie sie nastepnego zeba...no i znowu la fatina bedzie musiala sie postarac o jakies soldino....
luczka,ja chetnie na kawke sie pisze...
ja juz posprzatalam ,wlasnie sie za gotowanie biore...ugotuje tez kolacje,to bede miala z glowy,bo prawdopodobnie od dentysty wrocimy pozno...
tylko ze nawet na raczkach u mamusi byla niespokojna,mam nadzieje,ze to nie ta influenza

espresso czy po polsku??ja juz po kawach(wielu)i na dzis basta...
nie pije popoludniu,tylko rano ..kiedys pilam jeszcze po obiedzie .ale jakos mi juz nie smakuje...
tylko rano,mocna,gorzka i duzo..

, chcialam kupic, ale tak zeszlo, sama nie moge przytachac, a meza nie chce dodatkowoe do tej pracy zapedzac, wiec przekladam na przyszly rok 

jak sobie dalas rade w ciuszkami? Bierzesz te camicie? Ja nadal nie wiem, czy kupowac, skoro nigdy sama ich nie uzyje, musze sie spytac, czy w zamian nie moze byc body 

dlatego ja tez zaczynam sie przekonywac, mimo, iz w Polsce jednak duzo krytykuja te praktyke
przeciez przy problemach z tarczyca to raczej powinno sie dzialac szybko, Anika, ale macie z tym dentysta, co chwila to ktos
a ja do swojego zawlec sie nie moge... ehh powodzenia dla Ale!
;-) Ja nie wiem co on robi, ale noc w kazdym razie jest jego...
Ostatnio jak probowalismy wozek, to marudzil, ze taaki wielki po zlozeniu ehh