• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
jestem dziewuszki,ucielam sobie poobiednia drzemka wraz z moim borsuczkiem,wlasnie wcinam jablucho,cale szczescie ze nie lubie cipsow,ja szamie slodycze,lodyyyy,nutelle,ciachaaaaa...
ptynia leprzy rydz niz nic..czemu piszesz ze nie mozna nazwac jej praca,blizko domu,grosik w kieszeni,trzymaj jak najdluzej,poki nic innego nie znajdziesz...jak macko sie czuje?
u nas caly czas leje...jest chyba ze 6 stopni...mowia ze jutro ma sie polepszyc....abyy

a u mnie wyszlo slonko:-Dja to za slodyczami nie przepadam ale jak mam taki dzien jak dzis to nie patrze co jest to wcinam jakis napad mnie bierze na trojaji jak to mowia wlosi:crazy:zaraz skonczy sie relax jak mala wstanie ide zerknac spi dosc dlugo:confused2:
a mialam sie pytac tez tak mialyscie z maluszkami,ze byly marudne raz chcialy jedno a raz drugie i nic im sie nie podobalo??moja mala dzisiaj tak ma nie wiem co to za kaprysy??

melduje sie i ja:-) dopiero dotarlam do domu dzisiaj dzien w pracy po drodze zgarnelam dziecko ze zlobka teraz siedzimy i ogladamy Teletubisie:baffled:
ptynia jaka wyrodna matka przeciez nie poszlas do baru zostawjajac dziecko w domu tylko do pracy a Macko to juz duzy chlopak i tak jak mowisz kiedys trzeba zaczac uczyc samodzielnosci i masz racje dzieci tak szybko rosna za szybko:szok: ciesze sie ze Ci sie powoli uklada fajnie czytac Twoje pozytywne wiesci. Zdrowka dla Macka.
Anika fajnie ze prawie skonczylas przygode z dentysta a za ssandro trzymam kciuki zeby poszlo gladko z zebem
cucciola jak moglas zjesc cala paczke czipsow;-):-D
sicilpol melduj sie tu szybko gdzie jestes?
eve jak Patryk zdrowy?

Mnie dalej bola zatoki ale nie jest najgozej
Ide na kawe do tesciowej bo mi sie samej nie chce robic:-)

cucciola,kaprys to kaprys,czy ma 9 miesiecy czy 9 lat..nic na to nie poradzisz,ale i my stare baby mamy dni ze same nie wiemy czego chcemy, wiec co dopiero dzieciatka..
luczka witam kochana,jak pogoda w pieknym rzymie?
eve co ty za malowanie sie wzielas?nic sie nie odzywasz...forza..
sil ostatni raz przywoluje do zameldowania sie,wiecej tego nie zrobie...forza anche a te!!!

Wrocilismy z przedszkola zmeczeni:tak:, teraz odpoczywa na tapczanie przy Krolu Lwie. Luczka niestety Patryk kaszle dalej, dzisiaj zaczne znowu aerosol, nie ma innego wyjscia, w nocy spi spokojnie, ale jak tylko wstanie to zaczyna sie koncert, w przedszkolu pani mi powiedziala, ze tez caly dzien kaszlal, z reszta nie on jeden. My tez jak byl maly ogladalismy teletubisie, zawsze je nasladowal:-), kiedys na cyfrowym polsacie byl taki super kanal dla dzieci CBeebies, takie swietne bajki i programy dla dzieciaczkow byly, potem pozmieniali kanaly i juz nie ma:eek:.
Kawke tez wlasnie sobie popijam, taki smetnawy dzien, pogoda nijaka, ale nie pada przynajmniej.

Anika pogoda u nas deszczowa i wieje wiatr
eve my na N mamy ten program i tam wlasnie sa Teletubisie ale czasem oglada na youtube i tez je nasladuje:-D
To moze przetrzymaj Patryka jutro w domu niech sie troche wykuruje? czasem nawet 1 dzien duzo daje Lorenzo po spaniu tez kaszle.

Witajcie kobietki!!!
Dawno nas tutaj nie było, nie zaglądałam tak za bardzo bo dużo czytania jak dla mnie mam zaległości.....to forum rozgorzało do czerwoności:-) wcześniej tak nie było było nas mało, naprawdę mało a teraz...
W sobotę jedziemy na miesiąc w trójkę do PL ale się cieszę na ten wyjazd ogromnie, 2 lata już nas nie było w kraju no i doczekałam się wreszcie... odpocznę sobie trochę tak myślę...a po przyjeździe do pracy...
Powiedzcie jak uczyłyście swoje pociechy korzystania z nocniczka???

Wiosenko przybądź jak najszybciej...czekamy na Ciebie:tak::tak::tak:

Pozdrawiam Was serdecznie.....

reklama
Halo halo cisza tuuuu a u nas chyba influenza intestinale maz cala noc przesiedzial na cesso:szok:teraz boje sie o mala zeby nie zalapala:cool2:w kolo wszyscy influenzati nonni e nonne uffa kiedy skonczy sie ta zima z co do tych kaprysow to boje sie zeby nie przez brzuszek i ta influenze:no:Milego dzionka kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry