cucciola79
Fanka BB :)
wypilam kawe i wiecie co zjadlam cala pake chipsow serowych a fuj
lakomczuch
lakomczuchObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lakomczuch
ja to za slodyczami nie przepadam ale jak mam taki dzien jak dzis to nie patrze co jest to wcinam jakis napad mnie bierze na trojaji jak to mowia wlosi
zaraz skonczy sie relax jak mala wstanie ide zerknac spi dosc dlugo

ciesze sie ze Ci sie powoli uklada fajnie czytac Twoje pozytywne wiesci. Zdrowka dla Macka.
, teraz odpoczywa na tapczanie przy Krolu Lwie. Luczka niestety Patryk kaszle dalej, dzisiaj zaczne znowu aerosol, nie ma innego wyjscia, w nocy spi spokojnie, ale jak tylko wstanie to zaczyna sie koncert, w przedszkolu pani mi powiedziala, ze tez caly dzien kaszlal, z reszta nie on jeden. My tez jak byl maly ogladalismy teletubisie, zawsze je nasladowal:-), kiedys na cyfrowym polsacie byl taki super kanal dla dzieci CBeebies, takie swietne bajki i programy dla dzieciaczkow byly, potem pozmieniali kanaly i juz nie ma
. 

teraz boje sie o mala zeby nie zalapala
w kolo wszyscy influenzati nonni e nonne uffa kiedy skonczy sie ta zima z co do tych kaprysow to boje sie zeby nie przez brzuszek i ta influenze
Milego dzionka kochane