Anika73
Fanka BB :)
luczka jestem kochana...
juz po wizycie..
musze koniecznie zmienic eendokrynologa ,od pierwszego razu jak do niej poszlam to mowie...ale tym razem musze to zrobic...
ja mam niedoczynnosc terczycy odkryta jakos w polowi ciazy z giulio..
niedawno zrobilam usg i wyszly 2 noduli,plus wyniki krwi na tarczyce tez zle,dzis mialam kontrol,zmienila mi dawke eutiroxu,kazala powtorzyc wszystko za 3 miesiace,i przyjsc do kontroli,w szpitalu gdzie lecza endokrynolodzy z prawdziwego zdarzenia(bo ta moja to chyba zawod pomylila,powinna byc mimem,w ogole sie nie odzywa)na wizyte czeka sie poltora roku,wiec musze zarejstrowac sie na 2 wizyty,za 3 miesiace do niej i na najblizsze wolne miejsce w szpitalu(napewno nie mniej niz rok),musze koniecznie ja zmienic,jak czlowiek sie czegos sam nie zapyta to od niej sie nie dowie...
najllepsza z tego wszystkiego jest diagnoza.....
ipotiroismo in gravidanza,...i taka diagnoza jest od poczatku,rozumiem jak bylam w ciazy,ale przeciez ciaza zakonczyla sie 14 miesiecy temu....a na kartce ta sama diagnoza....
sil,odzywaj sie jak nasz giulietto II sie czuje?
juz po wizycie..
musze koniecznie zmienic eendokrynologa ,od pierwszego razu jak do niej poszlam to mowie...ale tym razem musze to zrobic...
ja mam niedoczynnosc terczycy odkryta jakos w polowi ciazy z giulio..
niedawno zrobilam usg i wyszly 2 noduli,plus wyniki krwi na tarczyce tez zle,dzis mialam kontrol,zmienila mi dawke eutiroxu,kazala powtorzyc wszystko za 3 miesiace,i przyjsc do kontroli,w szpitalu gdzie lecza endokrynolodzy z prawdziwego zdarzenia(bo ta moja to chyba zawod pomylila,powinna byc mimem,w ogole sie nie odzywa)na wizyte czeka sie poltora roku,wiec musze zarejstrowac sie na 2 wizyty,za 3 miesiace do niej i na najblizsze wolne miejsce w szpitalu(napewno nie mniej niz rok),musze koniecznie ja zmienic,jak czlowiek sie czegos sam nie zapyta to od niej sie nie dowie...
najllepsza z tego wszystkiego jest diagnoza.....
ipotiroismo in gravidanza,...i taka diagnoza jest od poczatku,rozumiem jak bylam w ciazy,ale przeciez ciaza zakonczyla sie 14 miesiecy temu....a na kartce ta sama diagnoza....
sil,odzywaj sie jak nasz giulietto II sie czuje?
i tak sie cos tam wykluwa i wykluc nie moze a mala rozdrazniona 
ja jak ide do pediatry z mala to to samo o wszystko trzeba pytac bo jak nie to niczego sie nie dowiesz
a tarczyca jest grozna??mozna z tego wyzdrowiec??oby wszystko bylo dobrze!!!
milego pobytu
na wizyty, jak jest jakis problem trzeba isc prywatnie, nie ma innego wyjscia, przynajmniej wg mnie. Ja w listopadzie bylam w szpitalu i znajomy poprosil by zarezerwowac mu ecografie tarczyzy, pani w CUP -ie buchnela smiechem
na szczescie tak bylo ufam mu ale wkurzal mnie nie ziemsko.