• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Wrocilismy w koncu do domciu, byl spacerek nad morzem, oczywiscie lody, potem fryzjer, szybkie zakupy i teraz usiadlam przy kolejnej juz dzisiaj kawie, bo cos odczuwam dzisiaj ogromna potrzebe kawusiowa. Tak na marginesie, u nas w naszej miescince bylo przeslicznie, slonecznie, cielo azzurro, a nad morzem mglisto i odrobina slonka sie tylko przebijala. Moj capellone ma sciete wloski, nie jest juz kudlaty, zdecydowal, ze chce krotkie, bo dlugie mu przeszkadzaja, no i dobrze, podcielismy, choc bylo mi ich bardzo szkoda, ciekawe co powie papi jak dziecie ujrzy:szok:. W kazdym razie wyglada slicznie:-D:-)..ogni scarrafone è bell a mamm soja:-):-).
Kosmitko udanej podrozy i milego pobytu w PL, my jesli sie zatrzymujemy na trasie to zawsze w Villach nad jeziorami, dla nas to polowa drogi, Wieden dla nas to juz dom praktycznie, rzut beretem i jestesmy w domciu, no ale wy macie dalej do Wawy, jeszcze kawalek, i najgorsze te drogi w PL, co kawalek to roboty. Zobaczysz jaka roznica w cenach benzyny :tak:, IT jest cholernie droga! w Austrii przy granicy z IT tez ciut drozej, a im dalej tym taniej.
Strega no nie ma co z takimi robotnikami:szok:, ale niestety do przewidzenia, rzadko sie zdarza by zrobili cos na czas.
Trzeba za kolacyjke sie wziac. Milego wieczoru i weekendu wszystkim

reklama
witam sie i ja.przepraszam ze nie bylo mnie kilka dni ale wykorzystujemy kazda chwile pieknej pogody na prace dzialkowe i dluuuuuuuugie spacery zpsem.zrobilismy kwietnik do truskawek i posadzilam cebulki kwiatow:narcyze,irysy i krokusy.dzisiaj tez zaczelismy przygotowywac nowe miejsce dla naszej psiny bo chcemy przeniesc ja do innego miejsca aby miala wybieg.
u mnie dzisial bylo 24°,szok:szok:,na krotkim rekawku mozna bylo chodzic.ale zapowiadaj zmiane pogody od poniedzialku,zobaczymy c to bedzie.......
milej nocki zycze:-)

Dzien dobry, choc nie wiem czy taki dobry, rozlozylo mnie kompletnie, leje sie z nosa, kaszlu tez nie brak, do tego ogolnie samopoczucie-dooopa. Tak sobie czytam jak to u was pieknie i sie zastanawiam czemu u nas wcale tak cieplo nie jest? Niby slonko bylo, niby cieplo ale o 20 st to chyba nie mozna bylo mowic, do tego wialo. Pewnie nie zdazy sie ocieplic jak sie juz ozimni:crazy: Chcialam nad morze dzisiaj jechac ale chyba zdrezygnuje. Mam ogolny tumiwisizm, a tu do tej pracy latac trzeba. Tfu na psa urok te chorobsko:baffled:
kosmitka kochana szerokiej drogi, nie meczacej podrozy, szybkiego bezproblemowego zajechania do celu, dobrej pogody w ojczystym kraju.
agatka zazdroszcze trozszke tej dzialeczki, gdzie sobie mozesz siac, sadzic, potem patrzec jak sie pieknie rozrasta natura i kwitnie kwiecie. Ja kurcze nie mam nawet gdzie postawic jakies doniczki z kwiatkiem, na razie mieszkanie jest dosc ascetycznie umeblowane, z czasem moze cos przybedzie, wtedy sie o zielen postaram. Zycze milego poranka i dobrej kawusi.

ptynia mnie tez chorubsko rozlozylo prycham,kicham glowa mi peka chyba mam zapalenie zatok :baffled: ja biore Vivin C to tak jak Aspirina C
Zycze Ci zdrowka

Milego dnia dziewczyny.

dzien dobry....widze znowu chorobska trzymajcie sie dziewczyny,luczka ptynia nie dajcie sie chorobie...Mi na takie lamanie w kosciach katar pomaga tachifludec,to takie torebeczki do rozpuszczanie....u nas dzis troche pochmurnawo sie zrobilo,a wczoraj bylismy w Neapolu,takie cieplo,ze cos...udal sie shopping,jak r mial spotkanie to my z chiara po sklepach pobuszowalysmy.....wrocilismy juz po 22,bo jeszcze na kolacje wpadlismy do tesciowej....a dzis juz troche posprzatam potem na rynek po warzywa,gotowanie...a wieczorem maja przyjsc znajomi....milego weekendu kochane.....kosmitka szerokiej drogi i szybkiego dotarcia do celu:-)coby wszystko udalo sie wam zalatwic jak najszybciej...

kosmitka napewno juz w drodze...dobbrej podrozy..
dziewczyny ja tez chora,zatoki i taki katar ze nie nadanzam wycierac,samo kapie...a glowe to mi chyba rozsadzi z bolu..
cholera z tymi chobskami,ja koniecznie musze dojsc do siebie bo w poniedzialaek rano mam endokrynologa,od pol roku zarezerwowanego,zrobilam wyniki kontrolne,tez zle..
a w poniedzialek wieczorem dentyste....
poza tym u nas nadal cieplo,popoludniu trzeba dokonczyc zakupy,zaczete wczoraj...

o raju to my kurde w wiekszosci chore. Anika mi wczesniej kapalo, teraz oddychac nie mam czym bo nos zatkany. Glowa tez mnie boli, do tego cisnienie mam wysokie, zadnej kawki zroic nie moge na rozruch i siedze jak ta dziopa bez zycia.

reklama
Witam,
zdrowka wszystkim rozlozonym! co sie to dzieje?? epidemia grupowa, jak nie dzieci to mamy:crazy:.
Ptynia ja zawsze biore tachifludec, bustine, jak anja, to odpowiednik polskiego coldrexu.
Ja juz po mercato, teraz nic tylko za gotowanie trzeba by sie wziac. U nas dzisiaj od rana mgla, ale juz powoli przebija sie sloneczko.
Mielego dnia i zdrowka kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry