• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

buona domenica chorowitki i nie...
ja nadal kiepsko,kapiacy katar zmienil kolor i konsystencje,lepiej go nie opisywac,zatoki tragiczne,glowe mi rozsadza..
u nas dzis w nocy padal deszcz,jest nadal cieplo ale mokro...
papi i ale jeszcze spia,tylko my z giulio urzedujemy,ale napewno zaraz sie obudza bo giulio stara sie o to bardzo,chodzi i puka do sypialni,jak mu mowi ze papi spi,wiec idzie pukac do pokoju do Ale..teraz rozklada na czynniki pierwsze lazienke...
ciekawe jak kosmitka..jak nas czytasz to napisz pare slow...

reklama
melduje sie jako chorowitek:-D u mnie juz troche lepiej chociaz dalej katar mi splywa do gardla i glowe mam kwadratowa.
Anika moje chlopaki tez jeszcze spia ale jak tylko maly sie obudzi to tez chodzi i puka do dzwi i wola paaapiiii:-D

Dzisiaj idziemy na impreze urodzinowa kuzynki a mi sie tak nie chce bo kiepsko sie czuje:baffled:

Niedzielne dzien dobry,
my wczoraj po obiadku poszlismy na dlugi spacer w gorki, bylo cudnie, Patryk nazbieral kwiatuszkow dla mamminy, a dzisiaj od rana kaszle:szok:, mowi, ze boli go gardlo, ale temperatury nie ma, poza tym energiczny jak zawsze, poza jednym faktem, ze nie zjadl calego sniadanka, a to zly znak:rofl2:.
Moj P natomiast z samego rana dostal przyplywu energi:szok:, wyskoczyl po cornetti, przygotowal sniadanko, czasami tak ma;-), nie mogl w lozku wylezec chlopisko, przyzwyczajony do rannego wstawania, wiec nawet w niedziele wstal co swit.
Kochane zdrowka wam zycze, pysznego obiadku i milej niedzieli.

witam wieczorowa pora.
ja juz po kolacji i mam chwile dla siebie.
kosmitko spuznione zyczenia milej podrozy i bezproblemowej.
wszystkim chorowitym mamom duzo zdrowka.
my wczoraj rano bylismy z moim F. na rynku,tak piekna byla pogoda.i wxzoraj moj F.zrobil mi niespodzianke w postaci olbrzymiego bukietu roz:szok:,bylam w szoku jak go zobaczylam z tym bukietem w recach.wszyscy sie na mnie patrzyli jak moj mi go wreczal na srodku rynku.:szok:
dzisiaj byla dzialeczka i spacer z pieskiem i kolezanka polka,ale zesmy szybciutko uciekali do domu bo wialo okrutnie dziasiaj.:szok::szok::szok:.milego wieczoru wszystkim zycze.

Hej dziewczynki;-)
Jak tam po weekendzie??mam nadzieje,ze chorowitki czuja sie juz znacznie lepiej!!!!u nas weekend ok wczoraj wrocila moja siostra z Cuby nawiozla nam prezentow dla malej laleczke kubanska,dla mnie zolwia zrobionego z kokosa a dla meza rum i cygara kubanskie:-)poza tym nocki sa niez zaciekawe mala zaczela sie wiercic i krecic ojj juz sama nie wiem czy to przez zeby:cool:

co tu taka cisza...?
u nas pochmurno ,w nocy znowu padalo,ale na szczescie cieplutko..
szykujemy sie do wyjscia(ja i giulio)na 10.00 mam endokrynologa,na razie nie chce sie wypowiadac i pisac jak sie czuje,co mnie martwi, itd.jak wroce to napisze cos wiecej..
katar wedlug mnie juz mi sie nigdy nie skonczy...no ale bywa i gorzej wiec glowa do gory...
sil,napisz szybko jak wizyta..
kosmitka,jak dojechalscie?wszystko dobrze?
pozdrowionka dla wszystkich innych jeszcze chorych i tych zdrowych..

Buon lunedi a tutti
u nas na razie slonecznie i w miare cieplutko. Dziecko w przedszkolu, a ja czekam na hydraulika, mial byc o 9-tej, i jak na wloska punktualnosc przystalo nikogo nie widac, ani widu ani slychu. Musi obejrzec gdzie przecieka a potem ma isc do sasiadki zreperowac przeciek, mam tylko nadzieje, ze go wpusci, bo roznie z nia bywa.
Potem wypad po skierowania na badania do mojego P, wiec kolejka u lekarza:rofl2:.
Wlasnie dowiedzialam sie, ze jestem uzalezniona:tak:Cukier uzależnia mocniej niż heroina. - Wiadomości - Newsweek.pl
Milego dnia wszystkim

dzien dobry

Miala byc wiosna a jest ejesien ..od dwoch dni leje..szarto buro i ponuro.

Czuje sie dzisiaj jak kupa ...mam obustronne (obuoczne) zapalenie spojowek...ledwo mi oczy widac..oby sie Mateusz nie zarazil....on juz swoje mial w zeszlym tyg.....albo sie zarazilam od niego albo jakis syf w powietrzu jest.

Zdrowka dla wszystkich niedomagajacych zdrowotnie

mielgo tygodnia....

Czesc dzieweczki, u mnie zdrowonie kicha, nadal przeziebiona ale bardzie przeszkadza, denerwuje i nie wiem co jeszcze zajad co sie zwie erpes, sie dowiedzialam w aptece ze sobie ladnego wychodowalam. Boli pol twarzy, smiac sie nie moge, tym bardziej calowac. A propos agatka ale ci fajnie z takim mezem zaskakujacym i bukietem kwaitow spontanicznych-cudo, zazdraszczam jak moge:sorry:. Dodatkowo trafia mnie piekny i ognisty szlag na biurokracje, na niemoznosc zrozumienia roznych rzeczy(no bo bariera jezykowa a ja az taka dobra z wloskim nie jestem:/) i na pozostanie z tym sama na placu boju swistkow roznorakich, bo moj do urzedow i innych takich tu we wloszech glowy nie ma. Mam problem z wyrobieniem dla siebie i macka tessera sanitaria, wciaz tam czegos brakuje, a ja latam jak kot z pecherzem do usli(czy asli). ZObaczymy moze w koncu w tym tygodniu jakos to przepchne, ale jak znowu czegos bedzie brakowalo to nie recze, bojowa bede.:wściekła/y:

reklama
Buongiorno ragazze.
U nas nadal wiosna:-) musze sie wziac za porzadki a tak mi sie nie chceeeee
Ja czuje sie lepiej chociaz nos mam caly czs zapchany i bola mnie zatoki.
Anika pisz nam tu szybko co Ci powiedzial lekarz bo po Twoim tajemniczym poscie zmartwilas mnie mam nadzieje ze to tylko przejsciowe klopoty ze zdrowkiem.
eve ja tez jestem uzalezniona:-D chociaz cukru uzywam malo ale slodycze lubie
cucciola kiedys Fiammi bedzie przesypiala cale nocki:-D i nie bedziesz mogla jej dobudzic rano cierpliwosci a tak na serio to pewnie zabki ile mala ma juz zebow?
strega zycze zdrowka
kosmitka odezwij sie
agatka pewnie na dzialce warzywka sieje...maz romantyk tylko pozazdroscic
ptynia jak zdrowko?
reszta dziewczyn pozdrawiam i meldujcie sie te co poznikaly

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry