Anika73
Fanka BB :)
buona domenica chorowitki i nie...
ja nadal kiepsko,kapiacy katar zmienil kolor i konsystencje,lepiej go nie opisywac,zatoki tragiczne,glowe mi rozsadza..
u nas dzis w nocy padal deszcz,jest nadal cieplo ale mokro...
papi i ale jeszcze spia,tylko my z giulio urzedujemy,ale napewno zaraz sie obudza bo giulio stara sie o to bardzo,chodzi i puka do sypialni,jak mu mowi ze papi spi,wiec idzie pukac do pokoju do Ale..teraz rozklada na czynniki pierwsze lazienke...
ciekawe jak kosmitka..jak nas czytasz to napisz pare slow...
ja nadal kiepsko,kapiacy katar zmienil kolor i konsystencje,lepiej go nie opisywac,zatoki tragiczne,glowe mi rozsadza..
u nas dzis w nocy padal deszcz,jest nadal cieplo ale mokro...
papi i ale jeszcze spia,tylko my z giulio urzedujemy,ale napewno zaraz sie obudza bo giulio stara sie o to bardzo,chodzi i puka do sypialni,jak mu mowi ze papi spi,wiec idzie pukac do pokoju do Ale..teraz rozklada na czynniki pierwsze lazienke...
ciekawe jak kosmitka..jak nas czytasz to napisz pare slow...
u mnie juz troche lepiej chociaz dalej katar mi splywa do gardla i glowe mam kwadratowa.
, mowi, ze boli go gardlo, ale temperatury nie ma, poza tym energiczny jak zawsze, poza jednym faktem, ze nie zjadl calego sniadanka, a to zly znak
. 

. Dodatkowo trafia mnie piekny i ognisty szlag na biurokracje, na niemoznosc zrozumienia roznych rzeczy(no bo bariera jezykowa a ja az taka dobra z wloskim nie jestem:/) i na pozostanie z tym sama na placu boju swistkow roznorakich, bo moj do urzedow i innych takich tu we wloszech glowy nie ma. Mam problem z wyrobieniem dla siebie i macka tessera sanitaria, wciaz tam czegos brakuje, a ja latam jak kot z pecherzem do usli(czy asli). ZObaczymy moze w koncu w tym tygodniu jakos to przepchne, ale jak znowu czegos bedzie brakowalo to nie recze, bojowa bede.