luczka
Fanka BB :)
Anika to samo mialam napisacsil,,,super wiadomosci...jak ladnie giulietto przybiera na wadze...aby tak dalej...
zyta udalo sie i tym razem,wywolalam sillllllllllllllllllllll....
ty to masz potere!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anika to samo mialam napisacsil,,,super wiadomosci...jak ladnie giulietto przybiera na wadze...aby tak dalej...
zyta udalo sie i tym razem,wywolalam sillllllllllllllllllllll....
ty to masz potere!!cudowne wiesci na wieczor:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).usiski przesyla takze moj F.:-):-):-):-):-)sicil :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ogromny uscisk dla Ciebie i Julcia, ale sie cieszymy, ze sie odezwalas i jeszcze bardziej, ze Julcio dzielnie rosnie :-) nasz zuch :-) trzymamy kciuki, zeby obylo sie bez operacji, a jak bedzie konieczna to tak jak mowisz, wszystko bedzie ok!
jej ale mnie ucieszylas, siedze i smieje sie do kompa ;-)
poza tym i samopoczucie marne:-(tak jak to w zyciu corcia zarazila mamcie i dwie prychaja i kichaja
pieknie rosnij rosnij maluszku bo my tutaj chcemy Ciebie z mamusia;-)
Anika73 naprawde ty to masz cos w sobie;-):-)Anika73 pisze:zyta udalo sie i tym razem,wywolalam sillllllllllllllllllllll....
Anika73 pisze:witam dziewczynki w listopadowy dzien...wiatrzycho ,czarno i buro...

Anika73 pisze:ale nas nasza sil podniosla na duchu,niiezmiernie sie ucieszylam czytajac jej poscik...
oczywiscie trzymamay kciuki za same dobre wiesci
Anika73 pisze:jutro swieto wiec mozna pospac dluzej..

Przyjemna sprawa,szukanie mebli,fajnie...;-)Anika73 pisze:wolalabym wykorzystac dzien w ktorym jest tez mojm m. w domu i poszukac jakis mebli itp...

. Ech, taki urok filozofa:-)no to jutro chlopaki do roboty a mama odpoczywa;-)oby i Wam przeszlo!!!ojj z ta pogoda od jutra ponoc ciepla wiosna:-)czesc dziewczyny,
cucciola no to walczcie razem z tymi kaszelkami! zdrowka!
moje chlopaki tez od wczoraj pokasluja, mnie troche gardlo rano bolalo, ale teraz juz lepiej, moze sie rozejdzie po kosciach...
u nas swiecilo od rana sloneczko, ale juz sie chmurzy, ale jest cieplo :-) jutro to raczej bedziemy sprzatac, bo w czwartek przyjezdzaja znajomi
milego dnia :-)