Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pytaj smialo bo ja mam.mamy mieszkanie wynajete malzenstwu rumunskiemu.na to co bede umiala to ci doradze.Czesc, sorki ze sie wtracam tak troche nie bardzo w temacie, ale chcialam sie od was dowiedziec czy ktoras z was ma jakies doswiadczenie z agencjami od nieruchomosci, zawieraniem umow, prawem, i co tam jeszcze zwiazane z wynajmowaniem mieszkania?
.
. Musialabys sie kogos doradzic, ale w sumie tobie to i tak chyba niewiele zmieni, bo kwota pozostanie ta sama, a on dba o swoja kieszen;-). Tobie zmieniloby cos, gdybys odliczla sobie affitto od reddito, ale jak nie odliczas, to chyba nic wam nie zmieni.
, Alexowi nie spieszy sie jakos do wyjscia
. .
Ptynia tak jak pisze Anja,wlasciciel mieszkania, w ktorym mieszkacie na pewno kombinuje, by placic jak najmniejsze podatki....nie wiem czy tak mozna, bo macie umowe juz podpisana, a prawo nie dziala wstecz, w normalnie funkcjonujacym swiecie, a ze mieszkamy we wloszech wiec ile glow tyle pomyslow. Musialabys sie kogos doradzic, ale w sumie tobie to i tak chyba niewiele zmieni, bo kwota pozostanie ta sama, a on dba o swoja kieszen;-). Tobie zmieniloby cos, gdybys odliczla sobie affitto od reddito, ale jak nie odliczas, to chyba nic wam nie zmieni.