Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dobrze,ze maly kopie to mam z tego wielka radosc i chce zeby tak jak najdluzej to trwalo,no przynajmniej do nastepnego roku
ale coz jak trzeba bedzie to jestem gotowa i caly czas lezec
kolejny wydatek to zakup zabezpieczenia na schody dla Fiammi bo ta wciaz tylko tam sie pcha w gor i w dol by chciala a niebezpiecznie

.calkiem inne upierzenie maja,pozniej musze skoczyc na chwile na dzialke to pstrykne kilka fotek.niepoznacie ich tak sie zmienily.wlasnie az sie boje ile skasuje bo cos mi sie wydaje ze tam nie jedna rzecz jest do zrobieniaWitam Dziewczyny my powoli do zdrowia dochodzimy ola Jeszcze kaszle ja troche gorzej mam straszny katar w nocy spac nie moge Ale najwazmiejsze ze Olcia sie czuje lepiej , cucciola nasz samochod tez w naprawie Ale facet tak nam za naprawe policzyl ze szok na same swieta kolejny wydatek Ale u nas tak zawsze jak mamy do Polski jechac to' zawsze cos sie wydarzy agatka czekam na zdjecie OLa tez oglada male kurki pozdrawiam

wlasnie az sie boje ile skasuje bo cos mi sie wydaje ze tam nie jedna rzecz jest do zrobienia
dobrze ze OLi juz przeszlo i Fiammi ma sie lepiej a Ty kup sobie do nosa Vick to Ci pomoze ja tez uzywalam bo oddychac nie moglam,kiedy do Pl wyruszacie??
agatkaczekamy na fotki !!to tesciu juz na dobre u Was sie osiedlil??