• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
hej hej
agatkaale Ci porosly maluszki toz to male kurki;-)
u nas dzisiaj nerwowy dzien Fiammi wychodza tylnie zeby nie idzie jej uspokoic:baffled:musialam dac tachipiryne:nerd:
a co u Was??jak dzien mija??

bez problemu mozesz podawac nurofen.On jest od 3 miesiaca...Tachipiryna nieusmiezy tego koszmarnego bolu...Ja jakos tak tego strasznie nieprzechodzilam.Moj maly jakos byl wytrzymaly...Dawal spokojnie rade...Wiesz mozesz pediatre poprosic o zele...Kup szczoteczke mieciutka alblo taka na palec masoj...dawaj cos zimnego do gryzienia...w mojej rodzinie powodzneiem cieszy sie marchewa z lodowki...No wspolczoje Ci ...Moge Cie tylko pocieszyc, z wiekszym dzieckiem mimo wszystkich zebow bedziesz miala gorzej ;)

hejka.nie zazdroszcze ci cuciola tych zabkow,ale zrob jak ci radzi Ania.najlepsze sa zele i zimne gumowe gryzaki co sie wklada do zamrazalnika.moja siostrzenica je uwielbia jak jej wychodza zabki,dla niej najlepszy pocieszac na bol.
ja wlasnie wrocilam z tesciem od lekarza i zlista lekow.ma paskudne zapalenie oskrzeli i to od dawna.w nocy to sie trzesa sciany tak kaszle.co zakaszle to ja sie budze.mojemu szwagrowi to tylko wziasc i leb ukrecic bo nic go nie obchodzilo zdrowie ojca a pieniadze tak:angry::angry::angry::angry::angry:.normalnie nerwa mam jak tylko pomysle o moim szwagru:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej hej:-)
aniaa tutaj tez jest nurofen??w Pl wiem,ze tak:tak:a no wlasnie my zaczelysmy pozno zabkowac bo dopiero w 14 msc.wyszly pierwsze 3 zabki i to naraz:tak:wiecznie jest cos najpierw byly kolki to teraz zeby i tak w kolko Macieju:no:
agatkamamy mnowsto gryzakow ale jakos ich nie lubi mala wiecznie podgryza jakies inne rzeczy typu sztucce ,zel tez mamy ale cos malo pomocny jest:-(a co do tego szwagra to niezle sie opiekowal tatusiem nie ma co:no:ale jak ja widze to wiekszosc tutaj jest takich osob jak rodzice sa juz starzy to ich zostawiaja na pastwe losu jak jeszcze maja troche serca i kasy to zatrudnia jakas kobite do opieki !!zeby tak sami sie zajeli to nawet nie ma mowy:no:a poki co za mlodu ciagna jak moga z rodzicow:baffled:
Dziewczyny doradzcie mi co moge malej robic na kolacje bo ostatnio to jakos weny nie mam i nie wiem co wymyslac

pewnie ze jest :) powiedzialabym ci cene ale pudelko wyrzucilam o chyba ze mam drugie lece do kuchni.......................Nie niesetty sama buteleczka stoi...A co do jedzenia to ja niemam zielonego pojecia ;D
moj byl i jest niejadek...

reklama
Ja gotoje w trzech wersjach :)polsko wlosko ukrainsku ;)
Maly najbardziej lubi carbonare ale przeciez niebede jej co dziennie gotowac...A z warzywami to mam tak ze on nienawidzi ale przymudzony zje...Od zawsze mial wygurowane menu a do tego objad czy kolacje minimum 3 godziny je ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry