Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musialam dac tachipiryne
lepszy nurofen tachipiryna jest tylko na goraczke a nurofen i ukoi bol i goraczke...Albo idz do apteki i popros czopki dla maluszkow
ojej z tymi zebami juz mam ich dosc wyszlyby wszystkie naraz i problem z glowy

.normalnie nerwa mam jak tylko pomysle o moim szwagru

a no wlasnie my zaczelysmy pozno zabkowac bo dopiero w 14 msc.wyszly pierwsze 3 zabki i to naraz
wiecznie jest cos najpierw byly kolki to teraz zeby i tak w kolko Macieju
ale jak ja widze to wiekszosc tutaj jest takich osob jak rodzice sa juz starzy to ich zostawiaja na pastwe losu jak jeszcze maja troche serca i kasy to zatrudnia jakas kobite do opieki !!zeby tak sami sie zajeli to nawet nie ma mowy
a poki co za mlodu ciagna jak moga z rodzicow
to z niejadkiem chyba w ogole jest problem?????gotujesz po polsku czy po wlosku??pewnie ze jestpowiedzialabym ci cene ale pudelko wyrzucilam o chyba ze mam drugie lece do kuchni.......................Nie niesetty sama buteleczka stoi...A co do jedzenia to ja niemam zielonego pojecia ;D
moj byl i jest niejadek...