Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.jak jestes marnym cukiernikiem to dam ci fajowa stronke,dziewczyny z niej korzystaja i chwala ja sobie bo przepisy ma bardzo proste.ja z niej korzystam czesto
.Ricetta Biscotti al miele - Le Ricette di GialloZafferano.it
A swoją drogą wczoraj sie zmusilam i troche tych quizow zrobilam choc sie oklęłam jak swinia bo nic z tego dziadostwa nie rozumiem a przerabiam aktualnie "sosta, fermata..." i "assicurazzioni documenti..." Juz sto razy wole znaki i ludzkie pytania a nie z ksieżyca wzięte. No ale dzis tez wyskrobie troche czasu i porobie tych quizow troche
. A co do choinek kochana to ja ci nie wstawie fotki bo drzewka nie mam i chyba miec nie bede, ewentualnie uczynie sobie stroik, bo my wyjezdzamy i cale swieta nas nie bedzie wiec nawet tego drzewka nie mialby kto podlewac. Wstawie stroiki ktore kiedys w Polsce zrobilam, tu pewnie jakis teraz na swieta uczynie podobny:

kiedy ruszacie do Pl??autem jedziecie??a i z jakiego jestescie regionu w kraju bo nie pamietam??
dobrze,ze poszliscie wczoraj do pediatry i macie antybiotyk!!!a co do tych inhalacji to z moja mala nie ma o czym mowic nie cierpi ich
no to niezla furke sobie strzeliliscie super;-)a co do sernika mniamu musi byc przepyszny!!!
.ciezko za Wami nadgonic.
.a gdzie to na swieta jedziesz ze drzewka nie ubierasz?