• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

ale ja chlebek razowy sama sobie piec moge,a po drugie u mnie w domciu uwielbiaja razowe pieczywo.
ja jak gubilam te kilosiki to mieszkalam w Polsce,w Elblagu.a Elblag jest dosc duzy wiec bylo gdzie chodzic.miodek tez mam swojski bo maz kuzynki mojego F. ma pasieke a co za tym idzie i moidek.

reklama
Dziewczynki Wy tu o tych dietkach tak piszecie chyba i ja za siebie musze sie wziasc!!ostatnio to tak z nudow wciaz cos podjadam:szok:tez tak macie??
a co do octu to tez sobie nie wyobrazam pic go:szok:jak Ty to Aniu​zrobilas??!!

ja tez sie nad tym zastanawiam,przeciez ocet jest wstretny jak sie go wacha,a co dopiero pic.bleeeeeeeee:eek:
cuciola my zaczyamy 02.01 jak masz ochotke to sie dolacz.w grupie zawsze razniej i jest lepiej sie wspierac w trudnych chwilach.

Kobity dla jasnosci ocet jablkowy ;) on niejest juz taki jak spirytusowy.Jezeli wlejecie dwie lyzeczki na szklanke wody jest on malo odczuwany.Lekko kwasny.Ale bron boze niepijcie octu winnego albo spirytusowego albo co gorsza oszukanego jablkowego.W occie jablkowy w sklad wchodza tychlko jablka :)

Kobity dla jasnosci ocet jablkowy ;) on niejest juz taki jak spirytusowy.Jezeli wlejecie dwie lyzeczki na szklanke wody jest on malo odczuwany.Lekko kwasny.Ale bron boze niepijcie octu winnego albo spirytusowego albo co gorsza oszukanego jablkowego.W occie jablkowy w sklad wchodza tychlko jablka :)
a tutaj jest ten jablkowy??
agatkachyba sie do Was dolacze ale nie wiem czy dam rade oprzec sie zarelku:eek:

tak jest spokojnie...No ja tradycyjnie kupoje w lidlu haha ja to od lidla uzalezniona ;)

w Lidlu to chyba wszystko mozna znalezc my tez czesto robimy tam zakupy!!!nawet ogorki korniszone maja przepyszne!!
a mialam Wam napisac zrobilam makowca na kruchym spodzie i w dwa dni go opedzlowalismy we 2 z A.i jak tu nie przytyc!!!!!
a co do tego octu to ile razy dziennie i w jkaich dawkach sie go pije??musz eWas doczytac bo tam chyba kochana opisalas dokladnie ta diete!!!

co do ogurasow z lidla sa najlepsze i jeszcze grilowana papryke maja smaczna bo niema w nim samego octu winnego :)

co do opisania przezemnie diety to ja pisze haotycznie i bez zrozumienia to ja wiem
wiec ocet pijesz 3 razy dziennie
na szklanke przegotowanej zimnej wody dwie lyzeczki octu
i pierwsza szklaneczke wychylasz zaraz po przebudzeniu,druga 5 minut przed objadem ostania przed pojsciem spac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry