• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

witajcie swiatecznie.
ja dopiero co usiadlam bo nie dawno wrocilam z dzialki.ja cale gotowanie skonczylam wczoraj.dzisiaj tylko ostatnie zakupy z rana i prezent dla tescia.ja wiele na kokacje nie robie bo nie ma pozniej komu tego jesc.czesc zjedlismy na obiad dzisiaj a kolacja lekka na bazie ryb i tylko jedno danie i zakaski,za to jutro bedzie obrzerka u mojej szwagierki a nastepnego dnia u mnie obiad .

ZDROWYCH,SPOKOJNYCH,RADOSNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN ZYCZY
AGNIESZKA I FRANCZESCO.

th

reklama
u mnie juz posprzatane i naczynia do zmywarki wstawione.jak wylacze piekarnik to wstawie zmywarke bo razem nie moge bo mi zaraz prad wysiada:-D.robie jeszcze ciasto na jutro do zabrania do szwagierki.
tak mi fajnie minely swieta w tym roku ze az sie troszeczke upilam razem z cora,ta starsza.we dwie zesmy wypily cala butelke bialego wina takie bylo smaczne:-D:-D.jeszcze tylko glowe wysusze bo bralam prysznic i do lozeczka bo moj juz kima:-).milego jutrzejszego swietowania:-).

Nie no my o 17 siadlismy juz do kolacji hehe.powiem wam szczeze ze niechcialo mi sie garow myc(niemam udogodniej ze zmywarka ;)) Wiec caly zlew zawalony. Jutro z rana tym sie zajme.A teraz leze w wyrku i spac niemoge,Dziecko o 1 w nocy rumoru i halasu narobil bo mikolaj byl i trza bylo prezenty rozpakowac.No i dopiero teraz poszedl do wyra ale i tak slysze ze lata po pokoju hahaha.A bidna mama spac nimoze I kicham jak jakas pijaczka hahaha do kielicha...

WItajcie w Pierwszym Dniu Świąt!! Oby minal wam przyjemnie i beztrosko!
Ja dzis dzien przywitalam krwotokiem z nosa, na szczescie krzepliwosc mam elegancka wiec szybko minelo. To chyba ze zmeczenia bo wczoraj zasypialam w kosciele na stojaco. Ale wiecie, oplacalo sie tak wysilic, wszyscy zadowoleni, smakowalo, pokoledowalismy, nawet na gitarze koledy zagralam:-), Upominkow pare bylo, wiec nikt jakos nie byl poszkodowany. Najbardziej oczywiscie ucieszony Macko ze swoich prezentow. Potem wszyscy wyjechali, nawet mojego meza zabrali i zostalismy sami z Mackiem. Ale mi sie to nawet podobalo, cisza i spokoj. Posprzatalam, pozmywalam, i jeszcze porozmawialam z rodzinka na skypie, przesylalismy sobie rozne fotki, prawie czulam sie jak w domku rodzinnym w Polsce:tak: A teraz zobaczymy co dzisiejszy dzien przyniesie:-)
Pieknego dnia wam zycze!

witajcie swiatecznie.u mnie kolacja minela w cudownym nastroju i dzisiejszy dzien rowniez mija spokojnie.zaraz zabiore sie za kolacje a jutro szwagierka na obiadku.
milego wieczorka dziewczyny:-D

wwitajcie.u mnie w kurniku straty:-(.moja psina zjadla mojego ulubionego kurczaczka,Kiki.mialam tylko ja jedna,czarnulke.trzy razy liczylam maluchy bo wiedzialam ze wczoraj wieczorem byly wszystkie a dzisiaj brakowalo jej.

musiala lepek wystawic do psiego kojca bo jak przyszlismy to w psim kojcu zastalismy tylko piora:sad::sad::sad:

zjadla ona bo nie bylo innego winowajcy bo piorka byly tylko w jej kojcu.dostala taki ochrzan ze siedziala cale popoludnie w budzie z podkulonym ogonem i nie wychodzila na zewnatrz.zrozumiala bo siedziala z opuszczonymi uszami i smutnym wzrokiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry