Witajcie dziewczyny!
Juz jestemmm

wczoraj bylo duzo zamieszania, bowiem znow byly prace wykonczeniowe (tzn mezczyzni robili, ja paluszkiem drygowalam hihihhi- cieeezka praca i jak potem palec boli

) a dzis konczylam w domku prace
Eve- masz racje, mnie to raczej z nudow tak ciagnie do sortowania, ukladania, te lampki czekaly dwa lata na zawieszenie wiec nie moglam sie doczekac

chociaz i tak oberwalo mi sie od meza za zbyt duzy. Codo bolow macicy, to troche wiem, bowiem przy ostatnim poronieniu tez mi sie kurczyla- tragedia

nie dosc ze czlowiek czul sie tak ze gorzej juz nie mozna, to do tego ten bol- wlasnie wtedy myslalam sobie, ze normalnie kobiety tak cierpia majac kolo siebie male pocieszenie, a ja nic

ehh
Fajnie, ze Twoj maly mowi po Polsku, ze ma checi, ja bym bardzo chciala uczyc dziecko jezyka, zobaczymy czy mi to wyjdzie...
Strega- super ze Mateusz ma sie lepiej

wyobrazam sobie jak on musi byc wykonczony takimi chorobami
Ptynia- Macko jest pieknym przykladem na to, ze Polak potrafi

Moja siostra robi za to tilde- taaakie piekne rzeczy ze zazdrosc w dolku sciska

ale nic to, wydreczylam ja o taki swiateczny ozdobny sznur i juz mi zrobila
ania.falko- my przez 6lat gniezdzilismy sie co prawda w 65m2 ale tak nieustawnych, ze szok. Kuchnie mialam hmm mikroskopijna to malo powiedziane. Nawet moi rodzice, ktorzy na poczatku swego malzenstwa mieszkali z nami dwoma w jednym pokoiku- na widok tego naszego domu powiedzieli..malawy... Mialam dwie patelnie, dwa garnki, komplet talerzy i sztuccy i koniec- na nic innego nie mialam miejsca. Lazienka byla taka, ze mozna ja bylo zmierzyc rozciagajac rece

3pokoje, ale jeden taki, ze zaden mebel nie wchodzil, drugi malutki i sypialnia. Czasem mi sie plakac chcialo na to wszystko, ale przetrzymalam. Zobaczysz, z pewnoscia cos znajdziecie, my tez dluga droge przeszlismy, mieszkanie wieksze, ale ile nerwow, lez, parzonych melisek- no i kredyt na ladnych pare lat
agatka13- spaliscie na dzialce? A to domek juz na ukonczeniu? Faaajnie, my musielismy zrobic taki remont, ze ptaki to nam przefruwywaly przez niego
zyta- a jedziesz do Polski na Swieta? Buuuu to ja tu sama zostane buuu

widzialam w prognozie pogody, ze od srody ma w Polsce zaczac padac snieg

ale dolina
anika- ciesze sie, ze nie bylo tak zle u dentysty! Ja tez nie lubie i tez troche przeszlam, na szczescie tu znalazlam dosc fajnego i mam nawet aparacik- drugi w zyciu, bowiem w Polsce mi niestety skopali

- no ale nigdy nie mialam implantow brrr na to trzeba dodatkowej odwagi

chcemy chcemy przepisyyy

aaa i na calzone tez plsss
Ivi- moge miec do ciebie prosbe?

Pisalas kiedys, ze duzo rzeczy dla malej masz z Polski, moglabys napisac moze w chwili wolnej tak po krotce, co kupils w Polsce? Ja mam juz taka niesmiala liste, ale jak juz zapedze mame do zakupow, to wole raz a dobrze
kosmitka- a boli takie ciachanie przy porodzie

? moja mama ostatnio mi mowila, ze porod nie jest zly, tylko to czekanie... tyle sie tu naczytalam, ze jakos trudno mi jej w to wierzyc. A moze to dziala jakos genetycznie, ze jak czlowiek ma wysoki prog bolu, to wlasnie porod go nuzy jak moja mame- uff miejmy zatem nadzieje, ze wdalam sie w moja mame
Ja w srode mam to badanie genetyczne

spedza mi to sen z powiek, Wy tez tak sie nim przejmowalyscie?