reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dzien doberek! :)
Ja juz po pierwszych tabletkach, czekam az bede mogla zjesc sniadanko, uff jeszcze 36minut :(

Anika- usg genetyczne to czesc tego ultrascreen, gdzie badaja ci przeziernosci karkowa, koc nosowa i inne parametry potrzebne do ustalenia (mniej wiecej) czy bobo ma sie ok- nasze jest jutro :baffled:

agatka- oj to piekny domek bedziecie miec, taki stylowy, zazdroscic ja mocno :sorry: mi sie marzy ogrodek..

Kosmitka- ojej, mam nadzieje w takim razie, ze mi dadza jakies znieczulenie, bo mnie to bardziej przeraza anizeli sam porod, tzn :baffled:moga szyc "na zywca" brrr

Jaka macie pogode? Mowili ze nadchodzi zimno brrr
Znacie te stronke? OOGnet.pl - kamery on-line na żywo, transmisje na żywo, NEXT TV w HD
Ja ja uwielbiam zwlaszcza, ze jedna kamerka jest usytuowana blisko mojego domu i nie ma dnia gdy sie w nia nie wpatruje :happy: Raz nawet umowilam z rodzicami i nam pomachali hhiii

Milego dzionka Wam zycze!

reklama
witajcie ..
sil,ale z ciebie ranny ptaszek..
noc minela niezaciekawie,giulio plakal co 2 godziny,(chyba go zeby bolaly,ciekawe kogo bardziej)
wstawalam do niego ,a potem nie moglam zasnac bo czulam bol zeba,
i tak przez cala noc,od 24.00(musialam koniecznie obejzec fiorello)do 6.30,praktycznie spalam moze 2 godziny..
ale sprobuje nadrobic wszelkie straty po obiedzie,
agatka to uda ci sie pojechac na swieta do polski!!
eve ,niebawem tez wyrusza w droge...
strega ty kiedy?
zyta ty jedziesz?bo nie pamietam..
pozostajemy we wloszech.
ja
kosmitka
luczka
ivi
sil..
zrobimy sobie wirualne swieta,,,
kto przyniesie da bere?

anika super, cieszymy sie ze przetrwalas :-) dzielna dziewczyna, czyli jedziesz do Polski na swieta?
wow, az mi tez sie zachcialo wlasnego domku, ale my to jeszcze musimy poczekac, na razie to nawet nie wiemy, gdzie bedziemy zyc ;-) zycze powodzenia z budowa!!!

sil wiesz co, moze to nie bylo zupelnie na zywca, bolalo, ale nie ucieklam z fotela ;-) wiec moze to znieczulenie jeszcze troche dzialalo, sama nie wiem, nie wiem tez dokladnie jak to jest z tym dodatkowym znieczuleniem, moze musi minac odpowiedni czas od podania poprzedniego znieczulenia, a jak nie minie, to zakladaja, ze dziala jeszcze tamto... a moze trzeba po prostu krzyczec wnieboglosy, zeby Ci dali! ;-) dzis to tak bym zrobila :-)
ale ja to juz bylam niezle skolowana po tym calym porodzie i troche zrezygnowana, wiec dalam sobie zrobic co chcieli, mialam chyba 3 szwy, wiec niby tez nie tragedia ;-) a jeszcze byly male problemy z bejbi, i balam sie o niego, no i tak jakos poszlo...

ja to Ci zycze z calego serca, zebys miala lekki porod i zeby sie udalo bez naciecia!!!! :-) a tymczasem trzymam kciuki za same dobre wiesci na jutrzejszym USG :-)

Dzien dobry Mikolajkowo

Anika dzieki za priva..bede musiala zaplanowac tego zeba powaznie w moim budzecie :-)...bedzie to priortten nr 2...tuz po wstepnym urzadzeniu meiszkania..ktore stalo sie sila rezczy prorytetem numer 1 a nawet zero

a dzisiaj o 14.30 v podpisuje compromesso aco do Swiat w poslc4 to my elcimy o 10 rano w wigilie i wracamy pok 18 w sylwestra hehehe..ale sonie termin wybralam
..ale bylo taniej

aj dokoncz epozniej ...musze leciec na produkcje na chwile

sicilpol stronka fajna,nie wiedzialam o niej...to trzymamy za jutrzejsza wizyte &&&&&&&&&&
Anika73 do Polski jeszcze nie wiem czy pojedziemy,jak przyjedzie w weekend moj M to bedziemy sie zastanawiac,ja bym pojechala,ale droga mnie przeraza,chociaz juz tyle razy jezdzilam,ze po prostu przyzwyczailam sie...;-)

dzisiaj bylam na zakupach,jestem tak zmeczona,ze nawet pisanie mi nie wychodzi...
dziewczyny choinki poubierane...?bo my i z tym,chba do ostatniej chwili bedziemy czekali...:-p
cos mi zimno jest ide pod kocyk...

zyta- ja tez pod kocykiem :)

jutro mam to badanie brrrr
za to moj wpadl na piekny pomysl, by przy tej okazji spedzic te wszystkie dni az do niedzieli u tesciowej hmmmmm
no comments... :baffled:

witam sie i ja wieczorowa pora.
wierzcie mi dziewczyny ale ja dzisiaj prawie pol dnia przegnilam w lozku:rofl2:.wstalam bylo 10.40,popoznym sniadanku pojechalam z moim na dzialke,potem obiadek i pozniej znowu lozeczko.sila zeczy musialam wstac o 16 bo musialm jechac zamknac kurnik na noc i do lekarza po skierowania na wizyty dla mojego F bo w poniedzialek ma wizyte.potem polazilam troche po sklepach i zrobila sie 19 jak wrocilam do domciu.zaraz trzeba sie brac za kolacje.dzisiaj minestra.
jesli chodzi o swieta to sie zastanawiam czy jechac,ale raczej pojade po nowym roku bo chcemy go spedzic w termach.znalazlam super okazje za 70 euro od osoby razem z kolacja i kusza mnie te termy.

Oj tak dzisiaj Mikolajki :biggrin2:, tradycje nalezy podtrzymac, choc to tylko nasza polska.
Anika jak malenstwo??? mam nadzieje, ze jest lepiej i u niego jak i u Ciebie.
Sicil trzymam kciuki &&&, musi byc wszystko dobrze. Fajna ta stronka, ale nie ma tam moich stron :-(, wiec zero kamerki. Faktycznie swietny pomysl twojego z tym weekendem u tesciowej, no nie zazdroszcze, my jedziemy w czwartek na obiadek tylko, z racji....ze nas na swieta nie bedzie :-p.
Agatka no to niezle sie dzisiaj wyleniuchowalas!
Moje dziecko dzisiaj przynioslo z przedszkola zawiadomienie o wywiadowce:szok:, nie wiedzialam, ze tu sie robi takie spotkanka juz w przedszkolu, ale to dobrze chyba.
A ja dzisiaj z rana pobiegalam sobie po sklepikach, poprawilam sobie humorek;-)
Anika jak ci sie wczoraj podobalo ??? dla mnie jest po prostu rewelacyjny!!!! ciekawe czy bedzie piata???
U mnie cos komp nawala, mam marniutki zasieg...

reklama
dzien dobry..ale fajnie ...sroda a tak naprawde jakby byl piatek heheh.
milanesi sa jeszcze bardziej szczesliwi, bo juz dzisiaj sa w domu, bo San Ambriogio

My jeszce choinki nie mamy..bedzie dopiero jutro
w piatek jestem w domu .ale jak tylko Mateusz bedzie ok to on do zloba a rodzice na zwiady..musimy troche poogladac mebli do lazienki itp
Klamka zapadla wczoraj moj kupil nam nowe meiszkanie...najfajniejszy prezent mikolajkowy heheh

Do góry