reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cześć mamy polki we włoszech

witam wieczorowo;-):tak:alez u nas piekna pogoda,pamietam z poprzednich lat ze grudzien byl miesiacem tu zimnym:-pa tu taka niespodzianka,hm coprawda dopiero jest 7...ale i tak pogoda nas oszczedza...;-):tak:
to teraz czekamy na wiesci od sicilpol
siedze i trzymam &&& nie moge pisac...

reklama
zyta chyba ogolnie jest jakos cieplej, a dzis czytalam newsa, ze jutro powinien sie rozpoczac sezon zimowy we wloskich Alpach a tu trawa na stokach, co akurat mnie w tym roku nie martwi ;-)

tez juz mialam nadzieje, ze sil juz cos napisze, miejmy nadzieje, ze bedzie miala dzis net

anika dzieki!

witam sie i ja.
ja rownierz czekam na wiesci i trzymam &&&&&&&&&&& za wizyte.
a mnie dzis dzien minal na slodkim nic nie robieniu.rano wstalam,poszlam do przychodni po leki dla mojego F,potem obiadek a po poludniu polazilam po sklepach w poszukiwaniu prezentow swiatecznych ale nic nie wypatrzylam.chyba bede musiala pojechac do perugi.

trzymam kciuki sil...odzywaj sie jak najszybciej!!
kosmitka jeszcze tylko miesiac(i pare dni)i dowiemy sie czy bedziemy miec wirtualna nipote,o wirtualnego nipote...wiem ze tobie to wszystko jedno,ale ja jestem ciekawa czy bedzie Alex,czy Ela..
strega najleprzy prezent,leprzego nie moglabys sobie wymarzyc...auguri,i aby jak najszybciej dali wam mieszkanko..
zyta u nas tez piekna pogoda,popoludniu zalozylam giulio bluze i wystawilam go na taras,ale byl zadowolony,przemeblowal mi wszystko...kiedys pisalas cos na temat administratora czy cos w tym rodzaju,napisz cos wiecej na ten temat...
ptynia znowu zaginela w akcji!!!
asienka chyba nie ma dostepu do pc,bo nic nie pisze...
eve,luczka,agatka,ivi pozdrowienia..

Witam dziewczyny wieczorowa pora.

Sicilpol jak tam po usg?:-) caly dzien nie mialam czasu nic napisac ale kciuki trzymalam

jutro ubieramy choinke:happy: ale sie ciesze:-D juz widze oczami wyobrazni jak moje dziecko przewala ja na siebie:-D

Witajcieeeeee
Sluchajcie, jest wszystko ok, Wasze zacisniete kciuki pomogly! :)
Mrowek ma 5,5cm, parametry w normie, jeszcze czekam na wyniki bitestu, ale jestem dobrej mysli,
Na poczatku wywijal skakal a potem sie obrazil i jak maz chcial go sfilmowac, to...zasnal... i nie pomoglo nic... padl jak betka- pewnie przejmowal sie jak mamusia, wiec jak nerwy mamusi (i prawie pecherz...bo poszlam na pelen) puscily- wtedy spokojnie zasnal..
Az sie smialam w duszy, ze pewnie pomyslal: widzieli co chcieli???? to teraz mi zmykac i nie przeszkadzac hihihih
Wrocilismy pozno, bowiem badania mielismy w Palermo, wiec po drodze odwiedzilismy leroy merlin no i h&m bowiem musialam kupic sobie "przyszlosciowe" legginsy do kozakow hihihih.
Ale jestem szczesliwa :)
Dzis choinka! Gotujecie dzis danai z ryzu? Mi sie zapomnialo :eek: no chyba ze zrobie jakas chinszczyzne z wolowina i ryzem...

Zyta- mnie tez naszlo na villas- na tv kulturze puszczali jej piosenki przedwczoraj- ale ona miala glos- smutno, ze w ostatnie lata zycia byla tak opuszczona, niezrozumiana i wysmiewana :(

Jakie macie dzis nastroje? Bowiem ja sie czuje jakbym mogla gpry przenosic :) Biedy maz, bo pewnie beknie za to i tez bedzie musial te gory przenosic ze mna ;)

Witajcieeeeee
Sluchajcie, jest wszystko ok, Wasze zacisniete kciuki pomogly! :)
Mrowek ma 5,5cm, parametry w normie, jeszcze czekam na wyniki bitestu, ale jestem dobrej mysli,
Na poczatku wywijal skakal a potem sie obrazil i jak maz chcial go sfilmowac, to...zasnal... i nie pomoglo nic... padl jak betka- pewnie przejmowal sie jak mamusia, wiec jak nerwy mamusi (i prawie pecherz...bo poszlam na pelen) puscily- wtedy spokojnie zasnal..
Az sie smialam w duszy, ze pewnie pomyslal: widzieli co chcieli???? to teraz mi zmykac i nie przeszkadzac hihihih
Wrocilismy pozno, bowiem badania mielismy w Palermo, wiec po drodze odwiedzilismy leroy merlin no i h&m bowiem musialam kupic sobie "przyszlosciowe" legginsy do kozakow hihihih.
Ale jestem szczesliwa :)
Dzis choinka! Gotujecie dzis danai z ryzu? Mi sie zapomnialo :eek: no chyba ze zrobie jakas chinszczyzne z wolowina i ryzem...

Zyta- mnie tez naszlo na villas- na tv kulturze puszczali jej piosenki przedwczoraj- ale ona miala glos- smutno, ze w ostatnie lata zycia byla tak opuszczona, niezrozumiana i wysmiewana :(

Jakie macie dzis nastroje? Bowiem ja sie czuje jakbym mogla gpry przenosic :) Biedy maz, bo pewnie beknie za to i tez bedzie musial te gory przenosic ze mna ;)

Suuuuuppppeeeerrrrr nawet nie wiesz jak ja sie ciesze z Twojego szczescia :-D:-D teraz wyluzoj bo nerwy mrowkowi szkodza:-D

reklama
Do góry