Z
zyta
Gość
sicilpol ja rowniez sie ciesze z twojego szczescia;-)
gratuluje!!!
myslami bylam z toba...pamietam jak ja przezywalam swoja cala ciaze,a jeszcze dobrze jezyka nie znalam,a tych pojec ginekologicznych
to teraz czekamy do polowkowego badania...?
Anika73 tak pisalam,zebysmy mieli moderatora...ale bez odzewu...hm no i kto by byl chetny podjac sie roli moderatora(ktory poprostu pilnuje porzadku...ma mozliwosc np.kasowania,czy zamykania postow bedacych nie na temat lub obrazajacych...)a chcialam zeby sie wszystkie wypowiedzialy na ten temat...;-)

:-)naprawde taki prezent to niespodzianka...
gratuluje!!!
myslami bylam z toba...pamietam jak ja przezywalam swoja cala ciaze,a jeszcze dobrze jezyka nie znalam,a tych pojec ginekologicznych

to teraz czekamy do polowkowego badania...?
Anika73 tak pisalam,zebysmy mieli moderatora...ale bez odzewu...hm no i kto by byl chetny podjac sie roli moderatora(ktory poprostu pilnuje porzadku...ma mozliwosc np.kasowania,czy zamykania postow bedacych nie na temat lub obrazajacych...)a chcialam zeby sie wszystkie wypowiedzialy na ten temat...;-)
gratulujestrega pisze:Klamka zapadla wczoraj moj kupil nam nowe meiszkanie...najfajniejszy prezent mikolajkowy heheh

:-)naprawde taki prezent to niespodzianka...
.
.
moje gratulacje na nowa chatke! zezre wam to pewnie kupe nerwow, ale oplaca sie jak nie wiem!!!!