• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sicilpol ja rowniez sie ciesze z twojego szczescia;-):tak:gratuluje!!!:happy2:
myslami bylam z toba...pamietam jak ja przezywalam swoja cala ciaze,a jeszcze dobrze jezyka nie znalam,a tych pojec ginekologicznych:szok:
to teraz czekamy do polowkowego badania...?
Anika73 tak pisalam,zebysmy mieli moderatora...ale bez odzewu...hm no i kto by byl chetny podjac sie roli moderatora(ktory poprostu pilnuje porzadku...ma mozliwosc np.kasowania,czy zamykania postow bedacych nie na temat lub obrazajacych...)a chcialam zeby sie wszystkie wypowiedzialy na ten temat...;-)
strega pisze:
Klamka zapadla wczoraj moj kupil nam nowe meiszkanie...najfajniejszy prezent mikolajkowy heheh
gratuluje:tak::tak::-)naprawde taki prezent to niespodzianka...

reklama
sil,sono felice,felice,felice...
zobaczysz ze teraz to juz z gorki,nawet jezeli brakuje jeszcze kupe czasu,bedzie dobrze..
zyta,ja pamietam ze pisalas na ten temat,ja w ten sam dzien pytalam sie ciebie kilka rzeczy,bo jestem kompletnie zielona w temacie,czy to musi byc jedna z nas,na czym polega ta "praca"..jak to w ogole dziala...
milego dnia dziewczynki..

Anika73 pisze:
zyta,ja pamietam ze pisalas na ten temat,ja w ten sam dzien pytalam sie ciebie kilka rzeczy,bo jestem kompletnie zielona w temacie,czy to musi byc jedna z nas,na czym polega ta "praca"..jak to w ogole dziala...
ogolnie moderator pilnuje porzadku na watku...
wyslalam wiadomosc do znajomego moderatora,zeby podpowiedzial co nalezy do tej osoby,wiec jak cos bede wiecej wiedziala napisze...;-)
a wybieramy moderatora sposrod nas,wiec musi byc taka osoba chetna...;-)moze byc to jedna osoba lub tez dwie,wtedy jest lepiej...

Dzien dobry dziewczynki :-)
pieknie, slonecznie i swiatecznie, oj tak to lubie, nawet obiadku dzisiaj gotowac nie musze, bo do tesciowej jestesmy zaproszeni;-).
Sicil super!!! trzymaj tak dalej, najwazniejsze zdrowie maluszka i twoj dobry humor:tak:. Chinszczyzna niezly pomysl, ja dwa dni temu robilam paelle, tez z ryzem, uwielbiam, co prawda uproszczona troche na moj sposob, ale pychota.
Strega ty to mialas naprawde extra ten prezent mikolajkowy GRATULACJE!!! wlasne gniazdko to i moje marzenie, ale predzej czy pozniej sie spelni, oby predzej :blink:.
Anika jak chlopaczki???
Ptynia gdzie sie podziala?
Zyta moze zrobimy ankiete co do wyboru moderatora, cos pomyslimy....
Luczka powodzenia podczas ubierania choinki, uwaga na bombki....my juz zrobilismy szopke, i rozne drobiazgi z masy solnej...ale bylo radochy:-D.
Wszystkim zycze milego dnia

jacie Strega, jaki ja burak :dry: moje gratulacje na nowa chatke! zezre wam to pewnie kupe nerwow, ale oplaca sie jak nie wiem!!!! :)
polecam meliske w razie czego- nam to pare razy bezsenne nocki uratowalo ;)
Zycze, by bylo wszystko bezstresowe i poszlo gladko!

Dzieki jeszcze raz Wam dziewczyny, jestescie mi tak bliskie, to w takim razie teraz czekam na polowkowe Kosmitki :)

Zyta- a moze Ty bys sie zgodzila na moderatora? :) Pewnie masz kupe innych zajec, ale my takie nieklopotliwe :) Ja administruje i moderuje inne forum i wiem, jak ludzie potrafia balaganic, ale my tu takie porzadne :tak:

eve- fajnie masz, ja dzis przy garach, ale nie wysililam sie, ja jak juz nie wiem co mam robic, to robie chinszczyzne po swojemu :)
u mojej tesciowej obiadki raz dobre raz mniej- ona nie przepada za kucharzeniem i czasem to widac :eek:

anika- dziekuje :tak:
A z tym ryzem to mi sie popiorkowalo hihhi to 13grudnia tak? ten ryz?

Ostatnia edycja:
ogolnie moderator pilnuje porzadku na watku...
wyslalam wiadomosc do znajomego moderatora,zeby podpowiedzial co nalezy do tej osoby,wiec jak cos bede wiecej wiedziala napisze...;-)
a wybieramy moderatora sposrod nas,wiec musi byc taka osoba chetna...;-)moze byc to jedna osoba lub tez dwie,wtedy jest lepiej...

Ja w zwiazku z mala beksa, czesto nie mam czasu nawet zeby was doczytac do konca, choc staram sie z Wami byc na biezaco, ale moze ktos jest chetny? Anika? jesli tylko chcesz, masz moj glos:tak:
sicilpol gratulacje!!!

melduje ze choinka ubrana:tak: Lorenzo dzielnie pomagal choc nie obeszlo sie ze musialam na niego nakrzyczec bo rzucal bombka i krzyczal paija czyt palla:-D dobrze ze plastikowa:-D my tez dzisiaj bylismy na obiadku u tesciowej teraz maly spi a maz walczy z szopka na goze u tesciowej.

strega ja tez gratuluje super prezentu to teraz nic tylko urzadzac:-)

co do moderatora to ja sie na tym nie znam ale moze ktos na ochotnika?:-D

agatka, ivy- bardzo dziekuje :) teraz juz spokojniejsza jestem :)

jesli chodzi o moderatora, to typuje na anike i zyte :) rzeczywiscie co dwie to nie jedna :) oczywiscie jesli bedziecie chetne, bo to pewnie troche czasu zabierze, chociaz w naszym watku to nie jest az tak zle :)

reklama
strega ja tez do burakow musze sie dopisac ;-) ale jakos przegapilam Twojego posta, gratulacje super prezentu! oby Wam szybko poszlo urzadzanie i przeprowadzka!!!

jesli chodzi o moderatora to tez mysle, ze anika bedzie swietna, jest chyba najbardziej regularna z nas wszystkich a do tego potrafi wymienic wszystkich uzytkownikow forum jednym tchem :tak:, zyta Tobie jako pomyslodawczyni oddaje drugi glos :-)
ja na pewno sie nie nadaje do utrzymywania porzadku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry