Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a moze mi sie wydaje
dobry pomysl...;-)Anika73 pisze:a jezeli chodzi i zdjecia to mozemy wstawic je na nasz profil i w ustawieniach zaznaczyc ze do zdjec maja dostep tylko znajomi,no oczywiscie najpierw musimy sie pozapraszac do znajomych..
ja juz zaczelam

a teraz mam takie za ramiona(sama sobie scinam,tj.cieniuje;-)
)kolor od blad ciemnego(moje)do czarnego(farbowane)teraz mogano romato dorato

!!! ale sie rozpisalyscie dziewczynki!
. Sicilpol wlasnie dzisiaj rzucil mi sie w oko kacik premaman w H&M, u nas jest ladnie zaopatrzony, pozostaje ci jeszcze prenatal i ja jeszcze polecam tezenis, ma fajna luzna linie, legginsy, bluzki, sweterki, ja uwielbiam ten sklep osobiscie. Mam nadzieje,ze nie marzniesz, pociesz sie w naszych stronach tez butle sa w uzyciu, ja uzywam tylko do kuchni, do gotowania, ale ta duza butla (place 32 €) starcza mi na jakies trzy miesiace, czasami i wiecej, twoje 50 € troche mnie szoknelo
. My mamy praktycznie cale mieszkanie na prad, w tym takze ogrzewanie, zamontowalismy clime na cieplo i zimno i jest super. Troche nas to kosztowalo, bo urzadzenia sa drogie ale warto bylo. Jak kiedys kupimy to mieszkanko(a taka mam nadzieje) to chcialabym przerobic kominek ten zwykly na termocammino, super sprawa, troche roboty, ale warto....no ale to odlegle plany.
, no poza kolorem wlosow, bo sa blond taki pomieszany, choc ostatnio ciut przyciemnione...skracanie w zamiarach....
.widzialam na mojej poczcie kilka zaprosen od was dziewczyny i je przyjelam,dzieki.pozniej powysylam i ja jak skoncze ubierac choinke bo pisze do was z doskoku a w miedzy czasie popijam sobie spumante dolce.jesli macie ochote to zapraszam na spumante i panettone