• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witajcie dziewczyny, mam sekunde czasu, wiec jedna reka odciagam pokarm, druga do was pisze:-D
Silicpol popiorkowalo ci sie hehe dobre :-D
Agatka dobrej zabawy i milego romantycznego wieczoru. Ile bym dala za taki wieczor :tak:
Kosmitko sliczna rodzinka, gratuluje!!! Ja sobie ciebie wlasnie tak wyobrazalam, tylko myslalam o dluzszych wlosach :tak:
Buziaki dla reszty dziewczyn.
Ps. kiedy ja sie w koncu wyspie???:angry:

reklama
musze sie pochwalic, ze zaliczylam dzis z rana swoj debiut pierogowy :-) ruskie, wyszly super, maz zachwycony, tylko mlodym nie przypadly do gustu, ale spodziewalam sie tego...

ivi ech, kiedys sie wyspisz, oby jak najszybciej! :-)

asienka no costam zobaczysz, raczki nozki :-)

witam sie niedzielnie.musze wam powiedziec ze wieczor udal sie wysmienicie.ache,te gorace zrodla zrobily jakis cud z moja cera.jest zupelnie inna,gladsza i nabrala innego koloru,a wlosy sa tak miekkie jak nigdy przedtem,mialam tylko problem z rozczesaniem ich.wstawie linka gdzie bylismy: Terme Antica Querciolaia - Rapolano Terme - Siena - Toscana
dziekuje za &&&&&&&&&&&&&&&&& bo pierwsze proby za nami,akurat wczoraj mi wypadaly dni plodne,moze sie udalo za pierwszym razem:confused::confused::confused::confused::confused:.zobaczymy co czas pokarze.

Czesc dziewczyny!
U nas weekend intesywny wczoraj bylismy na kolacji u kuzynki wrocilismy o polnocy oczywiscie Lorenzo nie spal byl w centrum zainteresowania dzisiaj pobudka o 8:20 od 2 wyladowal u nas w lozku ostatnio cos za czesto w nim sypia:baffled: ale ida mu zeby jeden za drugim a ja nie mam cierpliwosci co chwila do niego wstawac pocieszam sie ze zostaly mu 4 zeby:rofl2: rano bylismy na basenie a wieczorem jedziemy odwiedzic mojego brata ktory przyjechal do Rzymu na miesiac do pracy.
kosmitka fajna z Was rodzinka chlopaki super,gratuluje debiutu pierogow
agatka ja caly czas trzymam kciuki nie puszczam:-D
ivi ja na poczatku sie wysypialam za to teraz slabo tak ze moze u Ciebie bedzie na odwtot;-)
eve fajny ten Twoj Patrys
Anika,zyta,asienka sicilpol,strega pozdrawiam
ide na kawe do tesciowej a zdjecia wstawie jak znajde chwile czasu pa pa

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielna pora...
eve, Wy takze, sliczna rodzinka, sliczne zdjecia, to Ty czy maz paskonuje sie fotografia?
Ja takze tak troszke, lubie pstrykac fotki, gorzej jak sama jestem ich obiektem ;)
Mam pare ksiazek i staram sie stosowac do ich instrukcji- z roznymi jednak rezultatami ;)
Sicilpol fotki to moja pasja, odkad pamietam, kiedys nawet bawilam sie w samodzilne wywolywanie, w dawnych czasach kiedy to jeszcze digitale nie istnialo:tak:. Wywolywacze, plyny, ciemnia, fotki na klamerkach co sie suszyly....ahhh ale bylo radochy....teraz raz, dwa na kompa sie wrzuci, ale ja to tylko tak amatorsko, czytam sporo, chcialabym kiedys zrobic sobie taki profesjonalny kurs fotograficzny.... Oczywiscie odkad urodzil sie Patryk, on jest glownym celem :-D, ale zdarza mi sie wsiasc w pociag i pojechac np do rzymu tylko w celu robienia zdjec...

Kosmitko Patrysinski od kilku lat jest taki kudlaty, choc w tym roku na wiosne, scielam mu troche, i myslalam, ze juz zostawimy krotkie, ale teraz to i on chce miec dlugie, juz sie przyzwyczail, i fajnie mu, czasami biora go za dziewczynke....ale co tam. Gratuluje pierogow;-), ja to pewnie w Polsce dopiero sie objem, a to juz niedlugo:-).
Pozdrawiam wszystkich

Witajcie
a ja tak nie chcialam do tesciowej, a w koncu u niej wyladowalam z wlasnej glupoty i to nie na 5 dni tylko na niewiadomo ile :(
Wczoraj obudzilam sie kolo 6 i prawie ze dostalam zawalu, plamilam. Krwi nie bylo duzo takie plamy jasnorozowe. No ale pomna poprzednich wypadkow pognalismy do szpitala. Nie powiem, mielismy dejavu z grudnia zeszlego roku. Izba Przyjec, oddzial... Meza nie wpuscili. Okazalo sie ze z mrowka wszystko ok, urosla nawet 7mm Przez 5dni problem tylko z tym, ze mam nisko lozysko. Lekarz powiedzial, ze musi jeszcze pojsc w gore stad plamienie. Riposo assoluto- tak mi potem powiedzial ginekolog i kontrola w piatek.
Musialam sie przemeczyc albo uniesc cos :(
Problem w tym ze nie wiem z czym... W sObote mnie tak glowa bolala i to Pwenie byl znak, by sie nie ruszac z lozka grrrr
Tak wiec maz nie wypuszczajac mnie z auta zapakowal mi rzeczy i oto jestem- u tesciowej przybita do lozka

Co to wg Was znaczy to riposo assoluto? Bo ja poki co ze strachu grzecznie leze, ale co moge robic? Prysznic? Krzeslo?

Uff jak ktos mi powie ze ciaza to piekny stan, to go przysiegam, bede bic... Lubie ten stan, bo wiem ze mam mrowke, ale za dolegliwosci, dziekuje jakos nie wzbudzaja we mnie entuzjazmu...
I

Ostatnia edycja:
Witajcie
a ja tak nie chcialam do tesciowej, a w koncu u niej wyladowalam z wlasnej glupoty i to nie na 5 dni tylko na niewiadomo ile :(
Wczoraj obudzilam sie kolo 6 i prawie ze dostalam zawalu, plamilam. Krwi nie bylo duzo takie plamy jasnorozowe. No ale pomna poprzednich wypadkow pognalismy do szpitala. Nie powiem, mielismy dejavu z grudnia zeszlego roku. Izba Przyjec, oddzial... Meza nie wpuscili. Okazalo sie ze z mrowka wszystko ok, urosla nawet 7mm Przez 4dni problem tylko z tym, ze mam nisko lozysko. Lekarz powiedzial, ze musi jeszcze pojsc w gore stad plamienie. Riposo assoluto- tak mi potem powiedzial ginekolog i kontrola w piatek.
Musialam sie przemeczyc albo uniesc cos :(
Problem w tym ze nie wiem z czym... W sObote mnie tak glowa bolala i to Pwenie byl znak, by sie nie ruszac z lozka grrrr
Tak wiec maz nie wypuszczajac mnie z auta zapakowal mi rzeczy i oto jestem- u tesciowej przybita do lozka

Co to wg Was znaczy to riposo assoluto? Bo ja poki co ze strachu grzecznie leze, ale co moge robic? Prysznic? Krzeslo?

Uff jak ktos mi powie ze ciaza to piekny stan, to go przysiegam, bede bic... Lubie ten stan, bo wiem ze mam mrowke, ale za dolegliwosci, dziekuje jakos nie wzbudzaja we mnie entuzjazmu...
I

Az mi ciary przeszly:crazy: trzymam za Was kciuki lez i odpoczywaj bedzie dobrze najwazniejsze ze z mrowkiem jest wszystko w porzadku i niech ci tesciowa nadskakuje;-)

witam sie poniedzialkowo;-)deszczowooooo:-p:-(
sicilpol jednym tchem czytalam twojego posta....kochana trzymam i za ciebie i twoje malenstwo kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
wykorzystaj tesciowa na maksa,puki co,ty masz odpoczywac!!!!!
luczka pisze:
... i niech ci tesciowa nadskakuje
wink2.gif
dokladnie:tak::tak::tak:;-)

...a u nas dzisiaj sie okaze czy jedziemy do Polski na swieta;-)ale nabieram ochoty:-p;-)
Milego tygodnia zycze...;-):tak::-)

Ps.a gdzie jest Ptynia????????hop,hop....

reklama
Ja Wam powiem, ze korcilo mnie, by zapytac gina czy moge moze jednak poleciec do Polski. No, ale to przed wczorajszym zdarzeniem, teraz zupelnie mi przeszla ochota, nawet brak choinki u tesciowej olewam, teraz juz te swieta dla mnie sa zupelnie niewazne, wazne by byly spokojne i radosne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry