• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

a moze bysmy wrzucily fotki naszych choinek,co wy na to?moja jest taka polska,pstrokata jak to okreslila sil.duzo zlota i czerwiwni i nawet szopke postawilam pod choinka.
to ja dokoncze moje spumante i wypije za Wasze zdrowko dziewczyny,a zwlaszcza za nasze ciezaroweczki zeby dobrze znosily te ciaze i najblizsze miesiace i niech fasolki zdrowo rosna:-).AUGURI RAGAZZE:-):-):-):-):-).
oj zapomnialam wam dac nowine.zaczelismy z moim Fstaranka o dzidzie,moze tym razem sie uda.prosze trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie puszczajcie.

reklama
Kosmitko czyli bedzie Alex:-)!! Super!!! trzech chlopakow WOW!!! Ale sa fajne te twoje dzieciaczki, jeden jasny blondynek drugi ciemniejszy, fantastyczni. Bedziesz miala teraz trzech malych muszkieterow ;-).
Ja za sladem Kosmitki tez wstawilam w profilu link do picasa, dostepny dla przyjaciol.
Milego wieczoru wszystkim

@kosmitka piekne zdjecia:tak:tzn.piekna z was rodzinka...A ty jak zobaczylam Cie twoja osoba,Twoj wyglad kojarzy mi sie z artystka;-):tak::-)nie wiem dlaczego(a moze,jestes podobna do mojej znajomej,ktora jest artystka)chlopaki super...
Agatka13 ja trzymam mocno &&&&&&&&(nawet juz myslalam,jakie beda moje zyczenia swiateczne dla was...)wiec tobie z calego serca juz dzisiaj zycze dzidziusia:tak::tak::tak:trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tylko jesli moge dac rade,to poprostu tak spontanicznie,bez stresu,i cisnienia,ze w tym np.miesiacu musi sie udac,jesli nie w tym to w nastepnym msc.
Ja bede probowala przekonac meza,zebysmy sie starali o drugie dziecie w 2012r.(chociaz marne sa szanse:-()
eve916 sliczne zdjecia,ale tak dziwnie jak ogladam zdjecia,tak anonimowo inaczej sobie poprostu siebie wyobrazamy,ale super,musze popracowac nad swoimi zdjeciami,ale teraz mam M w domu wiec ograniczam dostep do netu...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry wszystkim!

Agatka13- super!!!! ja takze trzymam kciuki! Swieta sprzyjaja bliskosci :)

Kosmitko
, rzeczywiscie piekna rodzinka, taka fajna, zgrana, a chlopcy super! takie zywe zlota :) Fajnie, ze tak duzo zwiedzacie :tak:

eve, Wy takze, sliczna rodzinka, sliczne zdjecia, to Ty czy maz paskonuje sie fotografia?
Ja takze tak troszke, lubie pstrykac fotki, gorzej jak sama jestem ich obiektem ;)
Mam pare ksiazek i staram sie stosowac do ich instrukcji- z roznymi jednak rezultatami ;)

ja zamieszcze fotki, ale jeszcze nie wiem gdzie :baffled:
a zreszta nie, nie zamieszcze, Wy takie sliczne, szczuple, buuuu :baffled:

Ostatnia edycja:
ja wstawie zdjecia,tylko kochane dajcie mi czas...
po pierwsze musze sie nauczyc
po drugie jakies fajne zdjecie musze zrobic,zawsze pstrykam corci a sama mam swoich malutko,wiec umowmy sie,ze ja po swietach(no chyba,ze wczesniej mi sie uda)
sicilpol a moze ty bys zostala naszym moderatorem?co ty na to?a dziewczyny?co wy na moja kandydatke?
W koncu bysmy zalozyly grupe zamknieta i moglybysmy fotki wrzucac?
no nic to jest moje zdanie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja sie przyszlam pozegnac na dzisiaj bo za pol godzinki wyjezdamy z moim F.tak dla odmiany jedzimy do term na romantyczny wieczorek:-) i wrocimy w nocy.takze milej sobty wam zycze i do jutra dziewczyny:-):-):-):-):-).

hej dziewczyny,

troche mnie nie bylo ale dopadło mnie zmęczenie i pierwsze mdlosci wiec same wiecie jak bylo:-(
sporo sie rozpisujecie na forum:D super!!! przyjemnie jest usiasc i poczytac co u was slychac.
ja podzwonilam i mam pierwsza wizyte u ginekologa 12 stycznia (w 1otym tyg ciazy) nie za pozno???? polozna powiedziala ze nie, ze zdaze zrobic badania i bedzie ok??? co o tym sadzicie??? pojsc szybciej prywatnie??? (20 wylatuje do anglii na 10 dni wiec zostal mi tydzien).

powiem wam ze czlowiek zapomina jak byl w ciazy... teraz znowu wydaje mi sie wszystko nowe. jest mi caly dzien niedobrze, wiecznie jestem spiaca i jem dzwine rzeczy --> moj maz zobaczyl dzisiaj ze jem bulke z majonezem , szynka i kapusta kiszona to kazal mi wyjsc szybko z moja "kanapka" bo mu sie slabo zrobilo:-)... mezczyzni sa za bardzo delikatni:D

jesli chodzi o ubrania ciazowe to ja sie zaopatrywalam w H&M, wszystko mi pasowalo i bylo wygodne--> w ciazy poprzedniej wygladalam jak wieloryb i mialam bardzo duzy brzuch i +25 kilo
Mialam 2 pary spodni, pare bluzek a w II pol ciazy jak juz bylo cieplo to nosilam sukienki i spodnie dresowe bo bylo najwygodniej.
Ciesze sie ze wzielam te rzeczy tutaj do Wloch to mi sie teraz przydadza:-D

dzieki dziewczyny, naszym malym blondynkiem to tu we Wloszech wszyscy sie zachwycaja :-)

eve Twoj synek ma super wloski :-) ja zawsze scinalam swoich na krociutku, ale ostatnio Mikolaj sie zbuntowal i nie chce, wiec na razie hodujemy dluzsze, na zime ;-)
a u nas ma byc trzeci chlopczyk, tak lekarz powiedzial na USG w 13 tygodniu, ja to juz bym sie nie podjela okreslania plci z tego zdjecia, ja myslalam, ze chodzi o to, czy jest siusiak, czy nie, a tu chodzi o to pod jakim katem jest ten siusiak, zreszta zobaczcie same: Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see

agatka ja tez trzymam kciuki!

asienka moim zdaniem to nie jest za pozno, o ile dobrze sie czujesz, ja w drugiej ciazy tez pierwszy raz bylam tak pozno, tylko wtedy robili mi USG praktycznie od reki, chyba wazne, zeby zrobic pierwsze USG do 11 tyg. zapisalas sie?

a my tez juz mamy choinke, tym razem daleko jej do sufitu, juz moim leniom nie chcialo sie jezdzic do kolejnych vivaio w poszukiwaniu wiekszej, wiec sie zgodzilam, ale w sumie tak patrze, ze dla dzieci to nawet lepsza taka mniejsza, sami ja wczoraj od razu ubrali i juz odliczaja dni do przyjscia Mikolaja:-)
milej niedzieli!

reklama
asienka moim zdaniem to nie jest za pozno, o ile dobrze sie czujesz, ja w drugiej ciazy tez pierwszy raz bylam tak pozno, tylko wtedy robili mi USG praktycznie od reki, chyba wazne, zeby zrobic pierwsze USG do 11 tyg. zapisalas sie?

wszystko bede miala w 10 tyg ciaży... w pon ide do lekarza ogolnego , a on ma cale oprzyrzadowanie razem z usg. ale nie sadze ze bedzie cos widac bo maluszek na razie za maly....:-p

super że ubieracie choinki.... ja troche zaluje ze nie bede jej miala ani zadnych ozdob bozonarodzeniowych w moim domu--> niestety wszystko mam w magazynie gdzie pracuje moj maz, wiec zanim sie doprosze mojego meza o te rzeczy to bede musiala wyjezdzac i tyle:-(

w tym roku moja siostra sie zajmuje swietami (bo do niej lecimy) i mowi ze choinka juz jest a to najwazniejsze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry