• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

scilpol odpoczywaj,odpoczywaj...
sicilpol pisze:
dobra wiadomosc, dopisuje, iz wyniki bitestu sa ok, w normie :)
super...:tak::-)
agatka13 a my pomimo,ze bardzo padalo,zmusilismy sie i pojechalismy na zakupy;-)
ale ogolnie to i mnie w taka pogode sie nie chce wychodzic na dwor,ale mialam meza,wiec bylismy razem;-)
Ptynia ciesze sie ze Macko powoli przyzwyczaja sie do nowego miejsca:tak:a z praca,to chyba bedziesz musiala poczekac jednak do wiosny,wiem ze to zadne pocieszenie moze,ale zobaczysz szybko czas minie,a teraz bedziesz miala puki co wiecej czasu dla Macka...:tak:aczkolwiek tez trzymam &&&& zebys szybko znalazla prace...:tak:
@kosmitka wspolczuje ci takich przezyc z samego poczatku tygodnia...
luczka,eve916,strega,asienka1980,Anika73...Ivi1...

Anika73,strega,gdzie jestescie?

Ja po zakupach jestem poprostu bez sily:sorry:ide polezec obok M...:tak::-);-)

reklama
Witajcie :)
No wlasnie, sluchajcie, a gdzie Anika i Strega? :szok:
Hopp hopppp!!!

Kosmitka- wlasnie slyszalam o tej burzy, niezle, ja bym padla ze strachu, nie lubie takich przebudzen natury :baffled:

Ivi- wlasnie nad tym ubolewam, po 6latach w koncu mam wanne i moge sobie tylko na nia popatrzec ehhh. No ale przestrzegam, nie kapie sie od samego poczatku, tzn w ogole to tak hihih ;) Prysznic gabka i nawet strumien wody staram kierowac sie gdzie indziej- i zrezygnowalam z poduszeczki ogrzewajacej w lozku- co dla mnie bylo cieeezkim doswiadczeniem :dry:

Agatka- do jedzenia zawsze wstaje, bo mi glupio, ze by mi podawali tak do lozka, no, ale chyba wykonam telefon do meza, by im powiedzial, mrowka najwazniejsza

Eve- ja tez uwielbiam fotografowac, wlasnie czaje sie na obiektyw szerokokatny, szkoda ze to wszystko takie drogie :( ale masz racje, jaka satysfakcja. Ja nigdy nie wywolywalam zdjec sama, ale robili to moi rodzice i pamietam jaka to byla super zabawa w lazience z przyslonietymi oknami, na wannie mieli deske, ktora robila za stol i ta czerwoniasta lampka. Potem ucinanie krawedzi papieru ta gilotynka- Bosko!

Zyta- i jak? jedziecie do Polski? Moja siostra wczoraj pojechala, troche jej zazdroszcze :dry: Niedlugo ma zaczac padac snieg, to juz w ogole fajowo.

Ptynia
- glowa do gory, teraz swieta i i tak ma pewnie kupe na glowie, dobrze sie czyms zajac, by nie spadaly na Ciebie stresujace mysli. Super z Mackiem, wszystkie tu wirtualne ciotki sa dumne z jego postepow, jak mowilam: "polak potrafi" hoho :tak:

Dziewczyny, z nudow ogladam po raz n-ty cala serie "przyjaciol" i czytam znow ksiazki o Ani z Zielonego Wzgorza, bowiem tutaj brak telewizji, co mnie strasznie boli- ja lubie jak cos do mnie gada :tak:

czesc Dziewczyny,

my nadal bez piecyka, ale nie jest zle, grzejemy klima, a kapiel w wanience juz opracowalam do perfekcji :-) i gimnastyka poranna gratis ;-) na szczescie, ze nie mam jeszcze wielkiego brzucha... dzis ma byc hydraulik, mam nadzieje, ze naprawi, a jak nie to nasza wlascicielka zaoferowala, ze da nam klucze do sasiedniego mieszkania, zebysmy mogli korzystac z cieplej wody, takze spoko...

wlasnie gdzie jest anika to do niej nie podobne
strega jak Mati?

sicilpol ech, a ja to normalnie jestem uzalezniona od goracego prysznica, moj maz to mowi, ze az parzy ;-) o goracej kapieli to slyszalam, ze nie mozna, ale nie wiedzialam w sumie, ze goracego prysznica tez nie... a wiesz czemu?

zyta i jak? jedziecie do Polski? my ostatnio gadalismy z rodzina i wszyscy placza ze znow nas nie bedzie az mi sie szkoda zrobilo...

dziewczyny jestem taka zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nic mi sie nie chce:no::-(otoz zastanawiam sie dlaczego z banku zginelo 900euro:szok::wściekła/y:a nie wiem czy nawet nie wiecej:szok::wściekła/y:rozwiazujemy umowe z tym dz......kim:sorry2:bankiem:wściekła/y:wiele niejasnosci jest...Sory dziewczyny,ale doslownie plakac sie chce,taki prezent na swieta...:sorry2:

zyta no masakra, nie dziwne, ze sie wkurzylas, ale moze jeszcze wyjasnia? jak to tak moze byc, ze zginelo... w kazdym razie trzymam kciuki, zeby sie znalazlo, jeszcze przed swietami!
a przypomnialo mi sie jak moj brat kiedys na swoim koncie znalazl 14 tys. zlotych niewiadomo skad ;-) ale jeszcze zanim zdazyl zglosic, to bank wszystko odkrecil ;-)

anika- duzo zdrowka! sle pozdrowienia od lozka do lozka! :tak:

zyta- nieeeezle, a z wyciagu co Wam wychodzi? jejku, jaki to bank? :baffled:

kosmitka- a nie nie, to ja pewnie przesadzam hihihi, mysle, ze prysznic mozesz brac spokojnie, ja jestem stara panikara, nie ma co sie mna przejmowac :sorry2: ja to najchetniej (wstyd mowic) w ogole bym sie nie myla, bo podnoszenie rak, potem suszenie suszarka wlosow- wysilek :baffled: wszystkiego sie boje, zwlaszcza teraz :baffled:
a tylek juz mi puchnie od tego lezenia ufff dobrze ze materac w miare miekki :baffled:

reklama
sicilpol hehe, to dobrze :-)ale Tobie sie wcale nie dziwie, ja jakby mnie lekarz postraszyl tez bym sie bala ruszac, a nie wiesz ile tak bedziesz musiala lezec? w sensie czy jest taki moment, ze zagrozenie znika?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry