eve916
Fanka BB :)
Dokladnie mam tak samo kosmitko, ja nawet latem podczas 40 stopniowych upalow tylko goracy prysznic, swiata nie widac w lazience jak ja sie kapie, bo tak paruje:-). A szczerze mowiac to nie wiedzialam, ze podczas ciazy tak nie wolno, hmmmmm dlaczego???a ja to normalnie jestem uzalezniona od goracego prysznica, moj maz to mowi, ze az parzy ;-) o goracej kapieli to slyszalam, ze nie mozna, ale nie wiedzialam w sumie, ze goracego prysznica tez nie... a wiesz czemu?
Zyta jak to mozliwe???!!!! przeciez pieniadze nie moga ot tak zniknac z konta!!!
naszemu znajomemu sklonowali kiedys karte kredytowa i go wyczyscili, ale tak po prostu....niezrozumiale...musi byc jakis slad na wyciagu przeciez!Sicilpol wykorzystaj teraz dolce far niente...czytaj,czytaj,czytaj, ja pierwsza ksiazke po porodzie przeczytalam jak Patryk zaczal chodzic do przedszkola, a dodam, ze bardzo lubie czytac
. Ja tez mam na oku nowy obiektyw szerokokatny...ale troche musi poczekac.Anika wracaj do zdrowia jak najpredzej, nie daj sie chorobie!!! Dzisiaj wlasnie na obiad twoj przepis poszedl w ruch, pasta e broccoli.

szczerze polecam ci stronke
.
.takze duzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo zdrowka zycze.
, tylko po to, zeby zawolac na dzis hydraulika, jakiegos swojego kolesia, ktory przyszedl obejrzal, stwierdzil, ze costam trzeba wymienic, ale on tego nie zrobi i na jutro zawola kolejnego kolesia, juz niby specjaliste od junkersow (to sie okaze ;-)) 
.