• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Napisalam pieknego posta i mi sie wszystko skasowalo :angry: A teraz mala beczy i nic nie nadrobie :wściekła/y:
Z tego co pamietam:
Kosmitko ja rowniez polecam meliske, osobiscie uwielbiam gruszkowa, nie raz ratowala mi nerwy jak pracowalam w hotelu i miala do czynienia z nieznosnymi klientami :tak:potrafilam skonczyc pudelko w 3 dni :-D
Silicpol, mala marudna ale dzis dala mi pospac, wiec mam duuuzo wiecej cierpliwosci. podejrzewam ze sie nie najada z cyca, wiec od wczoraj dokarmiam butla, zobaczymy. Boje sie tylko ze po butli jeszczegorzej z robieniem kupki bedzie..:szok:
Agatko, moze rzeczywiscie to nie apetyt taki ot..;-)Oby &&& Ps. przepiekna malutka, ale juz duza, nie moge sie doczekac az moja taka bedzie.
Pisalam cos jeszcze,a le juz nie pamietam :zawstydzona/y: buziaki dla reszty dziewuszek :*

reklama
wlasnie wciagnelam drugie crostini con tartufo:-D.jak bylam w sklepie to nie moglam przejsc obok ie kupujac,samo mnie wolalo.............cos mi sie zdaje ze mi sie udalo za pierwszym razem,ale na test musze poczekac do stycznia,a to tak dallllllllllllllekkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooo.

eve dzieki
biggrin.gif
a choinke to sam on z checia by ja rozebral
laugh.gif
agatka sliczna Emilka i jaka juz duuuuza
laugh.gif
ile ona juz ma miesiecy? ja bym nie wytrzymala do stycznia;-) oczywicie trzymam &&&&&&&& zeby to bylo to

Ostatnia edycja:
wlasnie wciagnelam drugie crostini con tartufo:-D.jak bylam w sklepie to nie moglam przejsc obok ie kupujac,samo mnie wolalo.............cos mi sie zdaje ze mi sie udalo za pierwszym razem,ale na test musze poczekac do stycznia,a to tak dallllllllllllllekkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooo.

agatka13 uwazaj,zebys potem nam nie plakala,ze waga podniosla sie zbyt wysoko;-):tak::-)
ale co tam,jak organizm sie domaga;-)ja na poczatku samej ciazy nie moglam patrzec na jedzenie,glodna bylam,ale przez gardlo nic nie chcialo przejsc;-)w drugim miesiacu jadlam...:szok:cala pizze i jeszcze glodna bylam wiec kawalek od m bralam:szok:;-):tak::-)a lekarz kazal sie ograniczac w jedzeniu,tylko ze oni nie wiedza co to glod ciazowy;-):tak::-D
w karzdym razie&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na zdjecie z testu pozytywnego;-)
Luczka to choinka ubrana;-)sliczne zdjecia...

A ja dzisiaj bylam po bilety:tak:wiec 22grudnia jedziemy do Polski:happy::tak:
szczerze wam powiem to bardzo mi sie nie chce jechac,ale jade ze wzgledu na corke,a co tam,jeszcze na Boze Narodzenie nie byla w Polsce,moze snieg spadnie(szczerze na to licze bardzo:tak:)porobilybysmy fajne zdjecia;-)
walizki kupione,w nastepnym tygodniu zaczne sie pakowac,ale znajac mnie to juz bym sie pakowala:-p;-):-D

tak tak agatka, czekamy!!!!
kurczak, strasznie dlugo tak do stycznia :baffled: ja pamietam, ze 2tyg po... juz robilam test :tak: a pierwszym objawem byl straszny bol blowy i krzyza :baffled:

a ja Wam powiem, ze tak na wikcie u tesciowej, nic mi jakos nie podchodzi :-( oj bedzie dzidziuch polski hihihih
niby wszystko dobre, ale to nie szare kluchy :cool:

masz racje sil,co polskie zarelko to nie wloskie:tak:.
a ja tak jak obiecalam wstawiam wam zdjecie mojej czupryny po farbowaniu.tylko sie nie przestraszcie mojego profilu bo strasznie wyszlam.100_1204.jpg

reklama
i ja sie witam:tak:dzien dobry;-)
agatka13 tez kiedys mialam taki cos podobny kolor do twojego...ale ja powoli bede wracala do swojego naturalnego koloru:-p
U nas pada deszcz:-p:-(wiec atmosfery swiatecznej brak juz w ogole...
w Polsce tez slyszalam,ze pogoda nie za ciekawa:no:czyli brak sniegu...
hm to podsumowujac ktora z nas jedzie do Polski na swieta?
ja jade...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry