Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha dobre. Badz twarda i nie zwracaj uwagi na ssaniejezuuuuuuuuuuuuuu.o 20 jadlam kolacje i to taka porzadna,pozniej owoce i dolce a ja znow jestem glodna jak wilk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az mnie ssie w zoladku................

Maćko w szkole dzis bez konsultantki, zapowiedział juz w poniedzialek ze bedzie cala srode plakal, ale wczoraj mężu wyjeśnil mu ze na dzis do sniadanka doda mu specjalnej mikstury na odwage i "nieplaczenie";-), wiec zjadl platki do samego konca, stwierdzil ze juz czuje sile mikstury i... nie uwierzycie ale odprowadziłam dziecie bez ani jednej lezki:-)Ale mam inteligentnego męża
Miłego dzionka wam życzę mimo pogody psiej...

mam nadzieje ze moj maz da rade naprawic

z samego rana m pojechal kupic elektryczny
tez co mysmy przeszli...jak zesmy dlugo czekali zeby ktos przyszedl i naprawil...
kasa sie nie odnalazla

haha dobre. Badz twarda i nie zwracaj uwagi na ssanie![]()
.o 10.30 sniadanko a ja juz glodna

.nie mam pojecia co jest
.

ja bym im inspekcje naslala 

. W Polsce ponoc tez sniegu nie zapowiadaja na swieta....zobaczymy. Fryzjerka...po prostu...pojde do innej
.
,a jaki pracowity, jak ladnie choinke przystroil.
. Teraz musisz sie uzbroic na piatek ...chyba tylko w cierpliwosc.