Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki! Każdy dzień w brzuchu jest na wagę złota, ja odetchnęłam po 36 tc, a potem młoda nie chciała wyjśćSkurczy i rozwarcia jeszcze nie ma ale mam szyjkę na 18 mm ,kazali wstawać tylko do WC i prysznic co najwyżej .
Czasem się troszkę przejść ale najbardziej to leżeć![]()
Ja też tak czuję że potem to nie będzie chciała wyjść bo jak mnie na faszerują tym wszystkimTrzymam kciuki! Każdy dzień w brzuchu jest na wagę złota, ja odetchnęłam po 36 tc, a potem młoda nie chciała wyjść![]()
Dziękuję bardzo :* no już jestem spokojna bo wiem że awaryjnie ktoś odrazu pomożeCieszę się, że jednak pojechałaś i jesteś pod opieką lekarzyŻyczę dużo spokoju i jak najwiecej dni spędzonych w dwupaku!
I będziesz teraz w szpitalu aż do rozwiązania?Dziękuję bardzo :* no już jestem spokojna bo wiem że awaryjnie ktoś odrazu pomoże![]()
ale coś Ci powiedzieli czy czop całkowicie odszedł? Ten 33tc masz skończony? Dobrze, ze jesteś w szpitaluDziękuję bardzo :* no już jestem spokojna bo wiem że awaryjnie ktoś odrazu pomoże![]()