Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie to wygląda jak zbity śluz. Ja taki miałam już na końcówce..Hej dziewczyny mam pytanie czy to jest czop śluzowy? W ciąży brak upławów czy jakichkolwiek infekcji.
33Dla mnie to wygląda jak zbity śluz. Ja taki miałam już na końcówce..
Który TC?
A odczuwasz twardnienia brzucha? Jakieś boleści?
właśnie od kilku dni ma pobolewanie spojenia łonowego i bóle brzuchaA odczuwasz twardnienia brzucha? Jakieś boleści?
Bo jeśli nie to pewnie to śluz.. kiedy wizytujesz?
A odczuwasz twardnienia brzucha? Jakieś boleści?
Bo jeśli nie to pewnie to śluz.. kiedy wizytujesz?
To ja bym to skonsultowała z lekarzem.. jedz na IP lepiej raz za dużo niż raz za mało.przedwczoraj miałam mało ruchów dziecka ale wczoraj już było normalnie
właśnie mam wizytę ale dopiero za 3 godzinyTo ja bym to skonsultowała z lekarzem.. jedz na IP lepiej raz za dużo niż raz za mało.
i mogę dodać że ostatnie dwa dni wymiotowałam i od jakiegoś tygodnia mam rozwolnienieTo ja bym to skonsultowała z lekarzem.. jedz na IP lepiej raz za dużo niż raz za mało.
Zgłoś to dziś lekarzowi na wizycie.i mogę dodać że ostatnie dwa dni wymiotowałam i od jakiegoś tygodnia mam rozwolnienie