reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
trusia jakiś czas temu chyba Ixi wypowiadała się niespecjalnie na temat Boldera, ale SD poszukaj na tym wątku.

a co do picasso to bardzo lekki wózek. miałam przyjemność pobawić się nim. bardzo długo zastanawiałam się nad jego kupnem, ale w rezulacie kupiłam model klasyczny ballerina tej samej firmy. to dobra firma, polska i duuużo dodatków jest w komplecie. nie trzeba własciwie nic dokupować. a i cena też satysfakcjonująca.

ja osobiście poleciłabym tego jeta picasso.

Ostatnia edycja:
Ixi wypowiadała się na temat boldera ecolina, a to jest ta nowsza wersja...i własnie słyszałam opinie, ze jakaś taka' niedorobiona' jest:p
Ale bolder to ogólnie bardzo stabilny wózek, duża gondola, świetnie się prowadzi...tylko dość ciężki, ale większość wózków jest cięzka także nie najgorsza wada.

Trusia, zwracam honor. Podejrzałam nieco informacji na tema tego drugiego wózeczka (active jet) i muszę przyznać, że nie widzę w nim jakichś większych niedoróbek. Poza tym jest polski i w miarę niedrogi jak na to co w sobie ma. Po namyśle wybrałabym ten właśnie ( z tch dwóch, które przedstawiłaś). Ale to oczywiście tylko moje zdanie.

Tu możesz coś o nim poczytać

http://allegro.pl/wozek-baby-active-jet-3w1wybor-kolorow-gratisy-i1304745227.html

No dziewczyny wreszcie mam wózeczek w domku, chyba jako jedna z ostatnich.
Poniżej zamieszczam fotki zgodnie z obietnicą. Mnie wózeczek pasuje w 100%, a co Wy o nim myśłicie?

P1010611.JPGP1010612.JPGP1010610.JPGP1010614.JPG
P1010616.JPGP1010613.JPGP1010615.JPG

reklama
Do góry