• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Trusia jak masz możliwość to wybierz się do Włocławka do Wiślanina.Tam znajdziesz wszystkie przedziały cenowe i jakościowe.My naszego mutsiaka tam kupowaliśmy i wyszedł nas taniej niż w necie.

reklama
IMG_0078.jpg

a to Nasz wózek. Nigdy nie podobały mi się takie z 3 kołami... ale ten dostaliśmy od znajomych więc się nie wymądrzałam :) i w sumie już się przyzwyczaiłam ;-)

DZiewczyny, no to stało sę. Zakupiliśmy pojazd dla naszej Oleńki. Co prawda nie rozważałąm nawet zakupu wózka tej firmy, ale po obejrzeniu go w sklepie bardzo mi się spodobał i spełnia wszystkie moje wymagania. Wózek ten to Dorjan-Danny Sport Prestige-kolekcja 2010. Przywieziemy go z Krakowa dopiero 16,11, bo wtedy mam nastęną wizytę w Krakowie, a wczoraj nie mieli tego koloro, który wybraliśmy (czyli zielonego). Jak będę mieć pojazd w domku, to oczywiście wstawię fotki, a teraz podaję stronę, na której można go zobaczyć. Powiedzcie co o nim myślicie.
www.dorjan.com.pl

mamcia bugaboo najlepsza firma :tak: masz bugaboo bee czy bugaboo cameleon?

my kupilismy wozek podobny do bugaboo cameleon (cenowo nam sie lepiej oplacal) ale zrobiony na takiej samej zasadzie :-)

grudniowka super wozek, ale wazy 19kg a dla mnie to za duzo :-p

i nie chodzi wcale o to ze to jest wygoda dla mnie ze wybieralam wozek lekki.. tylko ze jakbym miala wozek kolo 20kg to Mala by na spacery w ogole nie wychodzila bo bym nie byla w stanie takiego wozka zniesc po schodach :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry