Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w temacie problemu z nazwiskiem, ostatnio doszłam do wniosku, że w naszym kraju chyba istnieje jakiś poważny problem mentalny, który nakazuje Polakom od razu miec skojarzenia z czyimś imieniem bądź nazwiskiem i co gorsza zaraz wymyślać do niego przezwiska i pseudonimy i jeszcze się dzielić swoimi pomysłami. Otóż mam od dwóch tygodni nazwisko męża i chociaż używam go rzadko już zdążyłam usłyszeć, że "ojej to brzmi zupełnie jak lalka" oraz "o jakie fajne, z piwem się kojarzy" i to niekoniecznie od osób zaprzyjaźnionych (jedna to była laska w sklepie gdzie zamawiałam towar!!). Normalnie się załamałam. Mój mąż nie jest Polakiem, a jego nazwisko jest popularne w czterech krajach europejskich. W trzech z nich używał tego nazwiska przez, w sumie, 30 lat i nikt nigdy nie komentował, że mu się kojarzy z czymkolwiek.
@anbar przecież nie proponowałam tego na serio ;-)
. Na razie tylko jest decyzja, ze ma być zagraniczne (w sensie zgodne z pochodzeniem taty) i już jest opór.