reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
My juz z mężem zdecydowalismy :))) Będzie x-lander 4 kołowy niebieski albo czerwony :) Kolejny wybór mamy z głowy :) A jeszcze tyle tego przed nami ;)

images.jpg

images2.jpg

A mi dzis sie spodobal mutsy slider....chyba musze przestac ogladac te strony internetowe, bu juz niby mialam wybranego quinny buzz 4 :)

Byliśmy ostatnio w sklepie z wózkami. Najprawdopodobniej będziemy kupować właśnie Mutsy + fotelik, który rozkłada się do poziomu.

Izula a ktory mutsy bo z tego co przegladalam internet to jest kilka modeli. Mi sie podoba w mutsy ze pasuja foteliki maxi costi.

Paulinka, to będziemy jeździły tym samym wózkiem (też czerownym bądź niebieskim)...My tylko dokupimy fotelik maxi-cosi bo te x-landerowskie są nieładne ;)

mama2010

Izula a ktory mutsy bo z tego co przegladalam internet to jest kilka modeli. Mi sie podoba w mutsy ze pasuja foteliki maxi costi.

Stelaż najprawdopodobniej 4rider. Bardzo sterowny. Fajnie mi się jeździło tym wózeczkiem po sklepie.
Fotelik ten: Fotelik Mutsy Traveller 2009: Sklep Internetowy Baby Fant ze względu na to, że można go wyprostować i dziecina nie musi być cały czas w tej samej pozycji.

Paulinka, Modlisia ja też stawiam na x-landera i fotelik maxi-cosi ze wzgledu na to że podobno sa bezpieczniejsze i mi tez wizyjnie sie wydaja ladniejsze.Ale co do kolorów to jeszcze sie nie zdecydowalismy.

reklama
Zapomniałam, że mutsy tez mi się podoba :-)

generalnie moje kryteria na razie to - jednak 4 spore koła (raczej 2 skrętne, ale z mozliwością blokady), spacerówka rozkładana na płasko, i kompatybilność z fotelikiem maxi cosi, bo ma super oceny, nawet z bazą ...

Do góry