reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Ja problem wozka mam z glowy;-) Dla Fifiego mamy X-landera, z ktorego jestem bardzo zadowolona (jedyny minus to brak przekladanej raczki), a drugiego wozka kupowac nie bedziemy, bo sama z dwojka w wozkach i tak nie dam rady wyjsc na spacer, a ten ktory posiadamy jest w bardzo dobrym stanie. Przymierzam sie teraz do kupna jakiejs parasolki, bo w lipcu wybieramy sie na wakacje, wiec w razie czego bede miala 2 wozeczki na stanie.
Tak w ogole widze, ze x-landery ciesza sie dosc duza popularnocia:tak:

A ja się dziś wybrałam do sklepu z wózkami :) nie spodziwałam się takiego wyboru, eh.
x-landerów nie było, próbowałam mutsy, ale jestem do neigo za niska (gondola wyjątkowo wysoka) a rączka się obniża "do środka" wózka, tzn po obniżeniu jest nad nóżkami malucha, dość nieporęczne przy prowadzeniu, gondola trochę mała, jeśli przeszła wiosna będzie taka jak obecna małym może być ciasno. No i fajny jest tylko gdy to przednie koła się skręcają, wersja tyłoskrętna nie dla mnie.
Poza tym pan polecal mi polski wózek Jedo. Czytamał b. pozytywne opinie o nich, choć faktycznie jeśli chodzi o design to mógłby być bardziejszy. Gondola duża.
Spacerowka rozkładana do siedzenia i spania, montowana w 2 strony. Super zawieszenie. Cena b. pozytywna.
Słyszałyście coś na temat?

Asiulkaaa, my mieliśmy oprócz x-klandera parasolkę maclarena...MIki teraz znowu ją sobie ukochał i z wózka wyjśc nie chce ;)

Lasotka oglądałam ostatnio Jedo. Mi osobiście nie podoba się stelaż , jest dziwnie powyginany, ale tak poza tym to wózek jest bardzo ładny.

Witam :) już gdzieś pisałam na tym wątku, że zastanawiam się nad kupnem wózka Jedo model FYN 4kołowy. Opinie ma dobre i na żywo też nim byłam zachwycona. Zobaczymy czy wytrwam z tym wyborze :-)

ja tak z pytankiem

czy xlander albo mutsy nadają sie dla bardzo wysokiej kobity (czyli mnie). I czy do xlandera można przyczepić fotelik maxi- cosi? I który to fotelik rozkłada się do leżenia?

Lasotka też oglądałam te wózki Jedo (mają dużą gondolę a takiego wózka szukam). Gneralnie oki ale faktycznie ten stelaż taki sobie:sorry:

Moja szwagierka zakupiła właśnie wózek firmy Roan, modle Marita. Gondolka też duża. Opinie też ok. Mi się tylko tylko znowu coś ze stelażem nie widzi. W tym modelu jakiś taki cieńki.... ROAN
Mój D stwierdził, że jestem napalona na Emmaljungę (ojjj ma rację) i już pewnie nic mi się innego nie spodoba ehhhh jak on mnie dobrze zna :cool2:

reklama
Goosiek - no ja tez na ta Emmaljunge sie napaliłam, zwłaszcza jak ją zobaczyłam na żywo ... cudo :-) no ale foteliki First Class do mnie nie przemawiają niestety (wózek może być różny, ale fotelik jak dla mnie musi mieć 5 gwiazdek w testach), jesli chodzi o fotelik 0-13 to jestem już zdecydowana na Maxi Cosi i szukam wózka pod tym kątem, z tego co się orientowałam to poza wózkami mura pasują jeszcze do x-landerów, a na adapterze tez do Mutsy i Teutonii (na razie szukam informacji o tym ostatnim ...) i nie wiem czy coś jeszcze ...

Ja niestety jeszcze nadal nie wiem czy będę miała samochód z Iso-fix czy nie więc jeszcze nie wiem co z zakupem bazy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry