reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Kobietki a na kiedy zaplanowałyście zakup wózeczka ?!?
Ja myślałam o wrześniu...choć najchętniej to już bym go zakupiła i codziennie oglądała.

Mysza - ja też myślałam o wrześniu jak już po kolejnych wizytach będę na 100% wiedziała czy chłopczyk czy dziewczynka... Poza tym teraz nie miałabym gdzie go trzymać... Narazie jesteśmy zdecydowani na x-lander niebieski albo czerwony ale moze jeszcze spodobać mi się inny więc narazie jeszcze poczekac :)

Ja chcialam odrazu zamowic jak znalazlam w promocji na internecie bo boje sie ze wroci do normalnej ceny, ale myslalam ze uda mi sie najpierw oberzec na zywo, sprobuje jeszcze jeden sklep i jak tam nie bedzie, to kupie w ciemno.. zawsze mozna oddac jak cos nie pasuje.. a zlozony nie zajmuje tyle miejsca wiec jakos damy rade :)

Tez tak macie, ze przygladacie sie wszystkim napotkanym wozkom na spacerze, albo na zakupach? :) Ja juz mam jakas obsesje :D

Tez tak macie, ze przygladacie sie wszystkim napotkanym wozkom na spacerze, albo na zakupach? :) Ja juz mam jakas obsesje :D

Mam dokładnie tak samo...ostatnio to jak orbita krążyłam koło jednej młodej mamy z wózkiem coby podglądnąć co to za firma :-D

No to ja jestem juz spokojna bo myslałam że to ze mna juz cos nie tak przez ta ciąże.Też tak mam że ogladam sie za każdym wózkiem.A czasami krążę jak Mysza i próbuje doczytać nazwę producenta.Hi,hi!

A ja od bratowej dostanę gondolę i foteli od x-landerka XA :) dokupię więc spacerówkę. Najtańszy sklep jaki znalazłam to www.dino.pl
Myślę, żeby z zakupem poczekać tak do września właśnie...

reklama
ZAMOWILAM WOZEK :)))) ale jestem podniecona hehe :) moj D za to srednio, powiedzial jaki mu sie podoba bardziej.. i zebym zamowila :) kolor juz go nie interesowal (ach.. faceci).

No wiec mielismy brac tego houcka co wczesniej go wkleilam, ale jak sie zamontuje gondolke to ta czesc na nogi od spacerowki tak glupio z podspodu wystaje.. i zdecydowalismy sie na troszke inny tej samej firmy.

Na tej stronce mozna obejrzec go w 360°, mam nadzieje, ze bede zadwolona na "zywo", bo dzisiaj bylam w mothercare ale ich nie mieli.. w razie co mam 7 dni na odeslanie :)

http://cdn.hauck.de/3d_malibu-all-in-one.html

w kolorze zielonym :) napiszcie co myslicie :) aa jeszcze dodam ze kosztowal 223f a do tego dostaniemy przescieradlo i dwa kocyki (tylko nie wiem czy do wozka czy do lozeczka - nie doczytalam).

Załączniki

• 01-142035aa_malibu_aio_lollilime.jpg
    01-142035aa_malibu_aio_lollilime.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Do góry