reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Któraś z Was kiedyś zamieściła link do tego wózeczka... leviroo Noex GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK KOŁA POM (1046785169) - Aukcje internetowe Allegro
Tak się mu przyglądnęłam i doszłam do wniosku że bardzo mi się podoba. :-)
Tak się mu przyglądnęłam i doszłam do wniosku że bardzo mi się podoba. :-)
paulinka109
Mysza - to teraz mnie dobiłaś tym wózkiem 

Teraz to mi się juz dwa podobają hehe I nici z mojego wybranego x landera
Musze meżowi pokazać... Ale narobiłaś

baska
<mamusia Kamilka i Julci>
kasiazaar - ja też mam taki upatrzony wózek jak ty i tylko spacerówkę bo gondolę z fotelikiem bede miała od brata. Różnica między naszymi dziećmi bedzie 8 m-cy wiec im już nie będzie potrzebny
A co do kolorku to my taki rozpatrujemy bo się nam podoba ale tylko wtedy kiedy będziemy mieć dziewczynkę bo jak bedzie chłopak to ten kolor nie pasuje
Tez tak macie, ze przygladacie sie wszystkim napotkanym wozkom na spacerze, albo na zakupach?Ja juz mam jakas obsesje
![]()
No ja mam dokładnie tak samo. Zawsze staram się wypatrzeć nazwę :-) I tak samo jak idę gdzieś i wózki stoją na korytarzu w bloku - podchodzę i oglądam :-)
Elzu - bardzo fajny wózeczek :-)
kasiazar
baska- ja ten kolor to przypadkiem wkleiłam , chodzilo mi generalnie o pokazanie wozka
zauwazyłam tez ze ceny roznia się jesli chodzi o kolory tej marki np czerwony widziałam o jakąś 100 droższy. Narazie jeszcze nie kupujemy bo nie mamy miejsca w mieszkaniu , ale to bedzie ten na 100%
Mysza84
Mysza - to teraz mnie dobiłaś tym wózkiemTeraz to mi się juz dwa podobają hehe I nici z mojego wybranego x landera
Musze meżowi pokazać... Ale narobiłaś
![]()
![]()

Paulinko widziałam wczoraj ten wózek na Rynku jak byliśmy na spacerze...w wersji spacerowej wygląda super :-)
Jutro pojeżdże po wózkach z wózkami w Krakowie...może uda mi się na żywo obejrzeć to Leviroo również w wersji z gondolą.
Tak oglądam te Musty i ten kolor mi się podoba
http://www.wozkidzieciece.pl/foto_plus/mutsy/spacerowka/4R-lw-Team-new-red-pers.jpg
Muszę jednak zobaczyć na żywo bo to może się bardzo różnić.
Kurcze był kiedyś taki ładny turkusowy to musieli wycofać.
Ostatnia edycja:
reklama
Ja już się zdecydowalam i chcę nowego Mutsy urban rider 
Co prawda mój M. stwierdził że wydanie ok.3 tyś na wózek to zdecydowanie za dużo,ale juz użyłam moich super argumentów i został przekonany :-)
Teraz tylko problem z kolorkiem:
-fotelik jeszcze nie wiem jaki?
-spacerówka albo joey blue lub joey silver albo ten cudny turkus (o ile będzie)
-co do gondoli to zdecydowanie chcę joey blue (czyli kolor nie dostępny w Polsce
)
Podoba mi się też fioletowy ale mój M. stwierdził,że jego syn nie będzie jeździł wózkiem w "babskim" kolorze

i musi być czarny lub czarny lub ewentualnie czarny 
Myślałam że będę mogła po prostu pójść do sklepu i sprawdzić ten wózek a okazuje się,że to nie takie proste bo Mutsy jest bardzo mało i zazwyczaj jeśli mają na sklepie to tylko 1 sztukę.Można ewentualnie zamawiac ale tu też jest problem bo są ponoc modele których nie sprowadzają
.Jutro zadzwonie do naszego ASCOTA i zorientuję się jak wygląda sytuacja,bo już nie wyobrażam sobie innego wózka.
Co prawda mój M. stwierdził że wydanie ok.3 tyś na wózek to zdecydowanie za dużo,ale juz użyłam moich super argumentów i został przekonany :-)
Teraz tylko problem z kolorkiem:
-fotelik jeszcze nie wiem jaki?
-spacerówka albo joey blue lub joey silver albo ten cudny turkus (o ile będzie)
-co do gondoli to zdecydowanie chcę joey blue (czyli kolor nie dostępny w Polsce

Podoba mi się też fioletowy ale mój M. stwierdził,że jego syn nie będzie jeździł wózkiem w "babskim" kolorze

Myślałam że będę mogła po prostu pójść do sklepu i sprawdzić ten wózek a okazuje się,że to nie takie proste bo Mutsy jest bardzo mało i zazwyczaj jeśli mają na sklepie to tylko 1 sztukę.Można ewentualnie zamawiac ale tu też jest problem bo są ponoc modele których nie sprowadzają