reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
ja juz jak wczesniej pisalam kupilam wozek i jest ladny czysciutki chociaz uzywany zaplacilismy nie wiele i jestesmy zadowoleni czytalam opinie i tez sa raczej pozytywne a firma nazywa sie mikado ox-ford trojkolowy

Mysza - to teraz mnie dobiłaś tym wózkiem :D:D:D Teraz to mi się juz dwa podobają hehe I nici z mojego wybranego x landera :D Musze meżowi pokazać... Ale narobiłaś :p :D

kasiazaar - ja też mam taki upatrzony wózek jak ty i tylko spacerówkę bo gondolę z fotelikiem bede miała od brata. Różnica między naszymi dziećmi bedzie 8 m-cy wiec im już nie będzie potrzebny :) A co do kolorku to my taki rozpatrujemy bo się nam podoba ale tylko wtedy kiedy będziemy mieć dziewczynkę bo jak bedzie chłopak to ten kolor nie pasuje

Tez tak macie, ze przygladacie sie wszystkim napotkanym wozkom na spacerze, albo na zakupach? :) Ja juz mam jakas obsesje :D

No ja mam dokładnie tak samo. Zawsze staram się wypatrzeć nazwę :-) I tak samo jak idę gdzieś i wózki stoją na korytarzu w bloku - podchodzę i oglądam :-)

Elzu - bardzo fajny wózeczek :-)

baska- ja ten kolor to przypadkiem wkleiłam , chodzilo mi generalnie o pokazanie wozka :) zauwazyłam tez ze ceny roznia się jesli chodzi o kolory tej marki np czerwony widziałam o jakąś 100 droższy. Narazie jeszcze nie kupujemy bo nie mamy miejsca w mieszkaniu , ale to bedzie ten na 100%

kasiazar - My też jeszcze nie kupujemy ale już jak bede znała płeć na 100% to po wakacjach gdzieś we wrzesniu pojadę do hurtowni zobaczyć po ile mają i gdzie bedzie taniej na alllegro czy u mnie w miescie.

Mysza - to teraz mnie dobiłaś tym wózkiem :D:D:D Teraz to mi się juz dwa podobają hehe I nici z mojego wybranego x landera :D Musze meżowi pokazać... Ale narobiłaś :p :D

:-D :-D :-D
Paulinko widziałam wczoraj ten wózek na Rynku jak byliśmy na spacerze...w wersji spacerowej wygląda super :-)
Jutro pojeżdże po wózkach z wózkami w Krakowie...może uda mi się na żywo obejrzeć to Leviroo również w wersji z gondolą.

Tak oglądam te Musty i ten kolor mi się podoba
http://www.wozkidzieciece.pl/foto_plus/mutsy/spacerowka/4R-lw-Team-new-red-pers.jpg

Muszę jednak zobaczyć na żywo bo to może się bardzo różnić.
Kurcze był kiedyś taki ładny turkusowy to musieli wycofać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już się zdecydowalam i chcę nowego Mutsy urban rider :)
Co prawda mój M. stwierdził że wydanie ok.3 tyś na wózek to zdecydowanie za dużo,ale juz użyłam moich super argumentów i został przekonany :-)
Teraz tylko problem z kolorkiem:
-fotelik jeszcze nie wiem jaki?
-spacerówka albo joey blue lub joey silver albo ten cudny turkus (o ile będzie)
-co do gondoli to zdecydowanie chcę joey blue (czyli kolor nie dostępny w Polsce:wściekła/y:)
Podoba mi się też fioletowy ale mój M. stwierdził,że jego syn nie będzie jeździł wózkiem w "babskim" kolorze :-D:-D:-D i musi być czarny lub czarny lub ewentualnie czarny :-D
Myślałam że będę mogła po prostu pójść do sklepu i sprawdzić ten wózek a okazuje się,że to nie takie proste bo Mutsy jest bardzo mało i zazwyczaj jeśli mają na sklepie to tylko 1 sztukę.Można ewentualnie zamawiac ale tu też jest problem bo są ponoc modele których nie sprowadzają :no: .Jutro zadzwonie do naszego ASCOTA i zorientuję się jak wygląda sytuacja,bo już nie wyobrażam sobie innego wózka.

Do góry