reklama
paulinka109
Fanka BB :)
U Nas jeśli będzie chłopczyk to wózek na pewno niebieski a jak dziewczynka to (raczej) czerwony
Ale narazie kupno wózka odkładamy na wrzesień do tego czasu wiele sie moze zmienić 
Nie pomyślałam o tym że czarny może się w lecie mocniej nagrzewać
Mamo2010 podpytaj koleżanki jak to jest i daj znać :-)
Ja jesli chodzi o brudzenie to się nie boje bo Mutsy w pełni do prania więc luz,co do pozostałych wózków to nie wiem???

Ja jesli chodzi o brudzenie to się nie boje bo Mutsy w pełni do prania więc luz,co do pozostałych wózków to nie wiem???
U mnie w rodzinie mówią,że wyprawkę można zacząć kompletować w drugiej połowie ciąży a wózka nie wolno kupić przed urodzeniem dziecka-to jakieś zabobony 
W pierwszej ciąży ubranka zbierałam juz od 2 m-ca (w tajemnicy przed moją Mamą)
A wózek...ojejciu...posłuchałam ich i wybrałam model a mój M. pojechał go kupić jak urodziłam (jak byłam w szpitalu) i co? Model owszem dostałam ten co chciałam ale kolor...o zgrozo...kupił ciemno szary (dla dziewczynki???) I taki już został,bo nie miałam siły na jeżdżenie po sklepach tuż po porodzie.Ostatnio tez coś tam mówił że wózek to po porodzie,nie ma mowy,na pewno kupię wczesniej.

W pierwszej ciąży ubranka zbierałam juz od 2 m-ca (w tajemnicy przed moją Mamą)

A wózek...ojejciu...posłuchałam ich i wybrałam model a mój M. pojechał go kupić jak urodziłam (jak byłam w szpitalu) i co? Model owszem dostałam ten co chciałam ale kolor...o zgrozo...kupił ciemno szary (dla dziewczynki???) I taki już został,bo nie miałam siły na jeżdżenie po sklepach tuż po porodzie.Ostatnio tez coś tam mówił że wózek to po porodzie,nie ma mowy,na pewno kupię wczesniej.
reklama
Ja z zakupami czekam na poznanie płci, a z duzymi na przeprowadzkę bo nie chce mi się dwa razy wozić :-), ale absolutnie nic złego nie widze w kupowaniu rzeczy juz teraz, zwłaszcza, że później będzie ciężej i już np nie będzie tej promocji :-)