reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

moja kolezanka ma czarny wiec musze ja popytac czy walsnie sie nie nagrzewa, ale tez juz o tym myslalam ze w lato to w sumie moze byc ciezko

reklama
U Nas jeśli będzie chłopczyk to wózek na pewno niebieski a jak dziewczynka to (raczej) czerwony :) Ale narazie kupno wózka odkładamy na wrzesień do tego czasu wiele sie moze zmienić :)

mama2010...właśnie....na zimę...to jeszcze...ale na w lecie czarny będzie przyciągał słońce, pomyśl o tym

co do kolorów to pierwszy był czerwony. teraz chodzi mi po głowie kawa z mlekiem (beż) lub brązy z dodatkami. zobaczymy co na to jeszcze mój D. i moja córcia. :-) jej podobają się różowe hahaha

Nie pomyślałam o tym że czarny może się w lecie mocniej nagrzewać:zawstydzona/y: Mamo2010 podpytaj koleżanki jak to jest i daj znać :-)
Ja jesli chodzi o brudzenie to się nie boje bo Mutsy w pełni do prania więc luz,co do pozostałych wózków to nie wiem???

Jak sie mnie ktos pyta o zakupy i wyprawke i mowie ze zamowilismy wozek, to kazdy sie dziwi ze tak wczesnie.. denerwuje mnie to :(

U mnie w rodzinie mówią,że wyprawkę można zacząć kompletować w drugiej połowie ciąży a wózka nie wolno kupić przed urodzeniem dziecka-to jakieś zabobony :-D
W pierwszej ciąży ubranka zbierałam juz od 2 m-ca (w tajemnicy przed moją Mamą) :-D
A wózek...ojejciu...posłuchałam ich i wybrałam model a mój M. pojechał go kupić jak urodziłam (jak byłam w szpitalu) i co? Model owszem dostałam ten co chciałam ale kolor...o zgrozo...kupił ciemno szary (dla dziewczynki???) I taki już został,bo nie miałam siły na jeżdżenie po sklepach tuż po porodzie.Ostatnio tez coś tam mówił że wózek to po porodzie,nie ma mowy,na pewno kupię wczesniej.

Mnie tez denerwuje jak ludzie sie dziwia ze za wczesnie a przeciez potem po porodzie nie ma czasu a przed samym porodem sily!!! Wiec ja sie nie przyjmuje i bede sama decydowala kiedy co bede kupywala.

reklama
Ja z zakupami czekam na poznanie płci, a z duzymi na przeprowadzkę bo nie chce mi się dwa razy wozić :-), ale absolutnie nic złego nie widze w kupowaniu rzeczy juz teraz, zwłaszcza, że później będzie ciężej i już np nie będzie tej promocji :-)

Do góry