reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Juz myslalam że ze mna cos nie tak.. zabobony mnie tylko denerwuja, zapeszanie tez, jakbym miala sie takimi rzeczami przejmowac to masakra.. :)

A kupnem wozka jestem taka podekscytowana, ze jak go przywioza to chyba bede spacerowac po pokoju :) zmieniajac z nosidelka na spacerowke i na gondolke (przynajmniej bede miala wprawe, hehe).

reklama
Ja tez mam fiola na punkcie wozka i jak kupie wczesniej (a napewno kupie wczesniej) to bede po mieszkanku jezdzila :)

Ja też jestem zdania ze wcześniej to lepiej :) To jest cała radość - kupować rzeczy dla dziecka jak jeszcze na świecie go nie ma... Później już będziemy miały święty spokoj z zakupami i będziemy mogły spokojnie wypoczywać w domkach z Maleństwami przy piersi :)))

Matko a dopiero co sie wypowiedziałam na innym wątku ,że nie chce zapeszyć. U mnie jest trochę inaczej niż u Was 9 miesiecy temu pochowałam córkę i to raczej nie zapeszanie a strach ,on był wtedy i jest teraz.Wam sie nie dziwie, przy synach tez kupowalam wcześniej.

Ergunia dowiedziałam się o Musty w kolorze Ocean (turkus) i niestety nie ma możliwości zamówienia...jedyne co to można poszukać czy gdzieś jakiś sklep nie miał na magazynie ale wątpie. Powiem CI jeszcze że widziałam dokłądnie ten materiał i ten turkus nie jest taki "jaskrawy"...

Ja wybrałam ten czerwony (new red) na spacerówkę...co do gondoli i fotelika to chyba ciemne, choć podoba mi się też ten Champagne.

ja tez zastanawiałam się wcześniej nad kolorem kremowym...ale moja mama podpowiedziała mi,że w zimie będzie ładnie się prezentował jakiś żywy albo ciemny kolor...,w lecie owszem...pięknie wygląda pastelowy...ale zima jest biała,a czasami szara...więc intensywne kolory będą ok
ah...ta moja mama....zawsze zwraca uwagę na takie szczegóły....kiedyś doprowadzało mnie to do pasji...bo nawet podszewkę w torebce...czy portfelu oglądała...;-):-p

Meryan trafne spostrzezenia twojej mamy :)

AAA wlasnie mi sie przypomnialo dzis Dzien Mamy :) Wszystkim mamuskiom zycze zdrowych i pieknych dzieciaczkow takich co nie placza w nocy i robia male kupki :)))

Hi hi hi. Dzień mamy - to MY :-D

Wczoraj pochodziłam z mężem po sklepach w celu zbadania wózków i strasznie dużo jest firmy JEDO - wyglądają ładnie, cena niska, ale nie mam o nich zielonego pojęcia. Następnie Emmaljunga - no piękna oraz najpiękniejszy wózek jaki kiedykolwiek widziałam na świecie Inglesina Classica - ja pitole jak byłam mała to w takim mnie wożono, ale cena to z kosmosu im się urwała.

Zastanawia mnie kupno wózka w Niemczech koleżanka może mi przywieźć.

reklama
Ja wlasnie wybieram sie do Niemczech zakupic wozek na 100%. za miesiac chcem pojechac poogladac a jak sie zdecydujemy to kupimy w pozniejszym terminie, a moze odrazu jak mi odbije :)

Do góry